Ātrie kredīti - ērti, ātri, taču jāaizņemas rūpīgi apdomājot!

2017-06-28 00:00

Šobrīd kredīts ir viens no veidiem, kādā veidā pirkt lietas vai arī izmantot pakalpojumus, bet apmaksāt to vēlāk vai pakāpeniski. Savukārt, ātrais kredīts ir diezgan specifisks kredītēšanas paveids, par ko plašāk iespējams noskaidrot tālākā tekstā.

 

Pieteikuma izskatīšana notiks operatīvi

Vispirms, ātrais kredīts šo nosaukumu ieguvis no diezgan īsā laika brīža, kādā kredīts {parasti tiek izskatīts}. Gadījumā, ja pieteiksieties darba dienas laikā un norādīsiet pareizus datus par sevi, tad ziņu attiecībā uz to, vai Jums tiks piešķirts ātrais kredīts, saņemsiet laikā līdz piecpadsmit minūtēm. Savu atbildi kredītdevējs balstīs uz Jūsu iepriekšējo kredītu nomaksas vēsturi, jeb, vai visi līdzšinējie kredīti internetā vai citās finanšu iestādēs ir maksāti godprātīgi.

Ar atmaksāšanu nedrīkst kavēties

Ātrie kredīti ir atšķirīgi no cita veida aizdevumiem, ne tik vien tāpēc, ka kredīts parasti tiek izsniegts īsā laika posmā, bet arī jāatdod tas ir ātri. Tā kā ātrie kredīti internetā būs jāizmanto tik vien īstermiņa vajadzību risināšanai, tad šis kredīts parasti tiek izsniegts uz 30 dienām. Tāpēc, pirms ātrais kredīts tiek paņemts, vajadzīgs apzināties:
kādi tuvākajā laikā Jums būs ienākumi;
kādi neatliekamie izdevumi būs tuvākajā laikā;
vai Jūsu nākamā mēneša būs pieteikami daudz brīvo naudas līdzekļu, lai kredīts būtu samaksāts termiņā.

Svarīga ir tieši Jūsu kredītu atmaksas vēsture

Vēl pirms ātrais kredīts tiktu pieprasīts, būtu jāņem vērā, vai esat apzinīgs aizdevumu maksājājs. Ņemot vērā, ka, uzņēmumi, pie kuriem pieejami kredīti internetā, nelūgst atrast ne galvotāju, ne ķīlu, tāpēc Jūsu finanšu stāvoklis būs vienīgais raksturlielums, pēc kura aizdevējs spēs apzināt Jūsu spēju kredītu atmaksāt. Tādēļ Jums būs nepieciešams:
norādīt savus personas informāciju, t.sk. arī personas kodu;
piekrist, ka par Jums tiek prasīti dati no VSAA;
norādīt arī datus attiecībā uz Jūsu ikmēneša izdevumiem.

Tikai viens cents līdz Jūsu kredīta apstiprinājumam

Pati pēdējā darbība, kura Jums būs jāizdara pirms ātrais kredīts ienāks Jums kontā, būs 0,01 EUR aizskaitīšana uz uzņēmuma konta numuru. Tādējādi uzņēmumi var pārliecināties, ka Jūs norādāt tiešām savu bankas konta informāciju, un tāpat arī Jūs varēsiet būt pārliecināts, ka kredīts Jums tiks pārskaitīs uz pareizu konta numuru. Lielākoties it visi ātrie kredīti tiks izvērtēti tikai pēc šīs samaksas saņemšanas, tādēļ tas ir jāveic ļoti ātri.
Aizņemieties atbildīgi, pamatīgi novērtējot, vai ātrie kredīti internetā ir atbilstoši Jūsu spējai tos atmaksāt!