Baltvilla- piemērota gan atpūtai, gan semināriem

2016-06-18 11:11

Tikai piecpadsmit kilometrus no Rīgas centra ir iekārtota viesnīca Baltvilla, kā kompleksā ir ne vien mūsdienīga viesnīca, bet arī augsti novērtēts restorāns, konferenču zāle un SPA masāžas. Viesnīca piedāvās arī īpaši romantisku atpūšanos pārīšiem, jo te tiek izīrētas gan istabiņas ar gleznainu skatu aiz loga, gan spa diviem.

 

 

IZĪRĒTA TIEK ARĪ KONFERENČU ZĀLE

Viesnīca Baltvilla kompleksā ir arī konferenču zāle, kura ir lieliska vieta, kur Jums būs iespēja rīkot konferences sev un saviem darba partneriem no visas pasaules. Lai varētu saorganizēt svarīgus pasākumus, klientu vajadzībām ir ne tikai konferenču zāle, bet bonusāpapildu autosstāvvieta mašīnām. Bez tam viesnīcā ir atrodama ne tik vien 1 konferenču zāle, bet pat pilnīgi 3 dažādu ietilpību konferenču zāles.

SPA PROCEDŪRAS JŪS IEPRIECINĀS

Viesnīca Baltvilla ir atbilstoša dažādām vēlmēm, tāpēc, ka viesnīca piedāvās gan parastos numuriņus, gan luksus klases numuriņus romantikas pilnām SPA nogalēm, gan biznesa ceļotājiem. Papildu tam viesnīca Baltvilla būs draudzīga katram klientam - viesnīca var piedāvāt numuriņus, kam varēs piekļūt ar ratiņkrēsliem. Pat tādā gadījumā, ja gribētu izbaudīt SPA brīvdienas, bet nav kur atdot pieskatīt mājas mīliļus, viesnīca Baltvilla par papildus maksu viņus ļaus ņemt arī līdzi uz Jūsu numuru.

 

SPA DIVIEM SNIEGS JAUNU DZIRKSTI JŪSU ATTIECĪBĀM

Lai būtu iespējams veiksmīgi strādāt ikdienā, ir nozīmīgi uzturēt sevī harmoniju - to varēs līdzēt izdarīt nomierinoši SPA rituāli. Personīgas SPA procedūras un SPA diviem Jums ļaus saņemt pozitīvo iedvesmas uzlādi tālākiem darbiem. Īpaši priekam te tiek piedāvāti aptuveni divdesmit speciāli SPA piedāvājumi sievietēm, vīriešiem un SPA diviem. Pēc procedūrām SPA viesnīca Baltvilla dos iespēju nobaudīt vienreizējas pusdienas, jo viesnīcā ir restorāns tik vien pāris soļu attālumā no ezera.

 

PATĪKAMUS MIRKĻUS SAGĀDĀS ARĪ BALTVILLA RESTORĀNS

Un pēc SPA diviem, svarīgs arī kvalitatīvs restorāns, kas radīs baudu garša kārpiņām. Baltvilla viesnīcā pieejams tāpat arī restorāns, kurā katru reizi pieejamas vakariņas no svaigiem pārtikas produktiem un nobaudāms lielisks skats uz Baltezeru. Restorāns piedāvās gardus Vidusjūras reģiona gardumus tepat galvaspilsētas pievārtē, tāpēc, ka šis konkrētais restorāns strādā šefpavāra, kurš dzimis Sicīlijā, uzraudzībā. Baltvilla restorāns ir lieliska vieta, kur nobaudīt vakariņas kopā ar otru pusīti, radiem vai draugu pulku!