IT.LV visiem klientiem nodrošina individuālu attieksmi

2016-03-26 08:37

Situācijā, ja jāpērk jauns dators vai komponente, ir būtiski izdarīt loģisku izvēli. Ekrāna izmēri, izšķirtspēja un atmiņas lielums ir tikai daži lielumi, kas jāņem vērā, izvēloties jaunu datoru. Neatkarīgi no tā, kāda datortehnika Jums ir vajadzīga, datorpreču izplatītājs IT.LV būs īstais sadarbības partneris, ar ko kooperēties. Datortehnika IT.LV ir pieejama lielā sortimentā, tādēļ, ka tas ir datorpreču izplatītājs, uz ko var paļauties.

 

Profesionāls serviss un sadarbība ilgtermiņā - datorpreču izplatītājs, kam Jūs varat uzticēties

 

Lai iegādātos kvalitatīvu preci īpaši datortehnikas jomā, jāizvēlas tāds datorpreču izplatītājs, kas ne tikai piegādā preces, bet arī nodrošina arī pilnu servisu pēc pirkuma izdarīšanas. Profesionāls sadarbības partneris nodrošina kvalitatīvāko datoru komponenšu klāstu no nozīmīgākajiem ražotājiem:

•             DELL, NetApp, un Lenovo;

•             HP, CISCO un IBM.

Jāatceras, ka profesionāls datorpreču izplatītājs piedāvā tikai labāko preci saviem klientiem, neatkarīgi no tā, vai prece ir viegli vai grūti pasūtāma.

 

IT.LV – sadarbības partneris, kas parūpēsies par Jums un Jūsu datortehniku gan mājās, gan birojā

 

IT.LV ir Latvijas, kas īsteno pilna servisa datoru serveru un tīkla aprīkojuma uzstādīšanu. IT.LV piedāvājuma klāstā ir preces no vadošajiem zīmoliem Eiropā. IT.LV visiem klientiem nodrošina individuālu attieksmi, sākot ar pasūtījuma noformēšanu līdz preču piegādei. Katram klientam tiek nodrošinātas šādas iespējas:

•             Individuāls konsultants, kas rūpējas par klienta ieceru īstenošanu;

•             Plaša preču noliktava, kurā uzreiz ir pieejama visa produkcija;

•             Noslēgt sadarbības līgumu, lai saņemtu vēl lielākas atlaides.

 

Labākā un kvalitatīvākā datortehnika gan ikdienas lietotājiem, gan profesionāļiem ir pieejama tikai dažu klikšķu attālumā

 

Lai datortehnika būtu ilglaicīga un nepieviltu jau īsi pēc iegādes, vēlams par to rūpēties jau sākot ar iegādes brīdi. Datortehnika lielākoties katram klientam tiek piedāvāta komplektā ar šādām komponentēm:

•             Procesoru un monitoru;

•             Klaviatūru, datorpeli un skandām.

Lai to uzturētu kārtībā, vēlams iegādāties specifiskus tīrīšanas līdzekļus un palīgrīkus, piemēram:

•             Mitrās un sausās salvetes;

•             Tīrīšanas birstītes vai oglekļa zīmuļus.. Datortehnika ir jākopj regulāri, jo tikai tādā gadījumā tā kalpos ilgi.

 

Ieprieciniet savu ģimeni  un draugus ar jauniem un ātriem datoriem! Jauna un kvalitatīva datortehnika ļaus realizēt viņu sapņus, jo to piegādās datorpreču izplatītājs IT.LV!