KASKO polise garantē kompensāciju dažāda rakstura situācijās

2016-12-26 18:04

Apdrošināšana sevī ietver vairākus plusus – ar tās palīdzību iespējams ne tikai iegūt kompensāciju par zaudējumiem, bet arī justies mierīgāk. Dažādu veidu apdrošināšanu iegādāties iespējams vietnē iizi.lv.

 

OCTA – apdrošināšana, no kuras motorizētu transportlīdzekļu īpašniekiem nav iespējams izvairīties

OCTA polise ir obligāta jebkuram motorizētam, satiksmē esošam pārvietošanās līdzeklim, tāpēc tā pieejama daudzviet, tostarp mājaslapā iizi.lv. Ja radies ceļu satiksmes negadījums (CSN), šī negadījuma vaininieka OCTA apdrošinātājs sedz likumā paredzētos zaudējumus notikumā iesaistītajiem, kas nav vainīgi pie negadījuma. OCTA atlīdzina radīto kaitējumu gan mantām, gan personām. OCTA apdrošināšanas maksimālā izmaksājamā summa sasniedz piecus miljonus eiro (personai nodarītajiem zaudējumiem) un 1 000 000 eiro, ja zaudējumi attiecināmi uz mantu.

Iztēlojies situāciju – uzsākot dienas gaitas ieraugi, ka Tavu automašīnu apskādējis lūztošs koks. Ja gribi, lai šādās un citās reizēs, kad Tavam automobilim radušies ar Tevi nesaistīti bojājumi, būtu pieejama kompensācija, izvēlies KASKO apdrošināšanu. KASKO, atšķirībā no OCTA, nav obligāta, taču tā sevī ietver ievērojami plašāku to situāciju klāstu, kad par zaudējumiem tiek iegūta atlīdzība. Izdevīgu KASKO piedāvājumu atradīsi iizi.lv.

 

Iizi.lv saviem klientiem piedāvā vairākas priekšrocības

Apmeklējot vietni iizi.lv, top skaidrs – šī uzņēmuma darbiniekiem rūp savi klienti, jo bez plaša profila piedāvājumiem iespējams atrast visu nepieciešamo informāciju, kas palīdzēs izvēlēties Tavām vajadzībām piemērotāko risinājumu. Jāpiemin arī, ka Iizi.lv savus pakalpojumus sniedz ne tikai privātpersonām, bet arī uzņēmumu vadītājiem, tāpēc, ja gribi iegūt augstvērtīgus, daudzveidīgus un caurspīdīgus apdrošināšanas piedāvājumus, Iizi.lv Tev spēs palīdzēt.

 

KASKO kalkulators – ierīce, ar kuru iespējams ietaupīt

Ievadot svarīgākos datus par automašīnu, teritoriju, kurā grasies to izmantot un vadītājiem, KASKO kalkulators sniegs izdevīgākos apdrošināšanas piedāvājumus tieši Tavam transporta līdzeklim. KASKO kalkulators ir ērti izprotams ikvienam tā lietotājam, jo tas ir ļoti pārskatāms, un laiks, kas nepieciešams tā aizpildīšanai, ir vien dažas minūtes, bet iegūtā informācija palīdzēs izvēlēties piemērotāko apdrošināšanas veidu, kā arī ietaupīt. Šāda veida KASKO kalkulators atrodams iizi.lv.

 

Cik svarīga ir OCTA polise?

OCTA polise ir viena no transportlīdzekļa vadītāja prioritātēm, jo par tās neesamību tiks piemēroti gan divi soda punkti, gan naudas sods (85 - 120 eiro). Vēl nepatīkamāka situācija, ja ar auto, kam nav OCTA polise, tiek izraisīts CSN – kompensācijas šādos gadījumos segt vajadzēs transportlīdzekļa vadītājam. Ņemot vērā, ka OCTA polise gadā parasti izmaksā zem 100 eiro, tās iegāde ir ievērojami prātīgāka darbība.

 

Nepieciešama apdrošināšana? Apmeklē iizi.lv un atrodi piemērotāko piedāvājumu!