Ko dāvināt absolventam? Ieskaties Davanuserviss.lv

2016-06-10 09:28

Dzimšanas dienas, valsts svētki, kāzu gadadienas un vēl tūkstoš iemeslu iepriecināt kādu cilvēku ar patīkamu pārsteigumu. Ko iesākt, kad visas Jūsu idejas ir izsmeltas? Atbilde nav tālu jāmeklē – dāvanu kartes. It īpaši, jo dāvanu kartes mūsdienās ir iespējams iegādāties ne tikai, ierodoties klātienē, bet arī internetā. Padarot ideju atrašanu vēl atvieglotāku, ir pieejama konkrēta interneta adrese, kur tās apkopotas.

Jūsu sapratnei par to, cik dažādas dāvanu kartes pastāv, zemāk ir aprakstīti 3 diezgan dažādi piemēri – dekupāžas kursi, Escape Room, kā arī tetovēšana. Turpiniet lasīt zemāk un iespējams drīz arī Jūsu draugu roku rotās interesants tetovējums!

 

IESPĒJA “IZKĀPT” NO IKDIENAS REALITĀTES

 

                Ja Jūsu draugi ir gatavi intelektuālam izaicinājumam, tad Escape Room ir piemērota izklaide tieši viņiem! Escape Room ir īpaša telpa, kas sevī slēpj noslēpumus, kas jāatklāj, lai konkrētā laika posmā no tās izkļūtu. Kā viena no iecienītākajām Escape Room slepenajām istabām ir filmas "Zāģis" tualete. Spriedze un fantstiskas sajūtas garantētas!

 

ĶERMEŅA ZĪMĒJUMI TIEM, KURI IR GATAVI IZAICINĀJUMIEM

 

                Iespējams, Jūs kādreiz ir ieinteresējuši zīmējumi uz ādas vīriem, kas brauc ar Harley-Davidson? Kā to panākt? Tetovēšana ir precīzs darbs, kā rezultāts ir tetovējums. Jēdzieni “tetovēšana” un “tetovējums” lielai daļai cilvēku asociējas ar nekvalitatīviem tintes zīmējumiem uz vectēva rokas, kas palicis tur kopš kara gaitām. Un tomēr tetovēšana mūsdienās ir sasniegusi jaunu līmeni, jo ir pieejami mākslinieki, kuru zīmēts tetovējums izskatīsies teju viens pret viens kā glezna. Vienīgā atšķirība – tetovējums tiek veidots uz cilveka ādas, un tetovēšana notiek, ļoti spicai adatai ievadot tinti ādas slānī. Iespējams, tetovēšana var būt liels izaicinājums vien adatas dēļ. Atcerieties bērnību, kad līmējams tetovējums bija iekšā gandrīz visās košļājamās gumijas paciņās? Tad tetovējums tikai bija jāsamitrina un gatavs! Diemžēl īsta tetovēšana nav tik vienkārša. Un tomēr cilvēki bieži atzīst, ka tetovēšana kā process var pat aizraut. Un kāpēc ne, ja katrs tetovējums izdodas skaists? Rezumējot iepriekš rakstīto, tetovējums var izrādīties par lielisku veidu, kā atzīmēt, piemēram, 30 gadu jubileju. Ja arī Jums ir kāds draugs, kam interesē tetovēšana, tad šī ir lieliska iespēja uzdāvāt viņam šo pieredzi!.

 

DIZAINISKA INTERJERA PRIEKŠMETU APSTRĀDĀŠANA

 

                Protams, tetovēšana nav piemērota ikvienam. Turpretim jaunu prasmju apguve vienmēr ir vērtīga! Piemēram, dekupāžas kursi ir jauka dāvana ikvienam mākslas cienītājam. Dekupāžas kursi Rīgā iemācīs, kā skaisti apgleznot stikla, koka un keramikas lietas, izmantojot vairākus materiālus. Uzdāviniet šo iespēju, piemēram, Jūsu meitai un, kad būs izieti dekupāžas kursi, viņai vienmēr būs ar ko aizrauties, atrodoties mājās.

 

IK DIENU IZDEVĪGI PIEDĀVĀJUMI UN JAUTRAS IDEJAS!

 

                Dekupāžas kursi, pirmais tetovējums vai Escape Room apmeklējums – fantastiskas idejas, vai ne? Šīs 3 un vēl vairāk nekā 1000 dāvanu kartes Jūs gaida uzņēmuma DāvanuServiss.lv interneta veikalā www.davanuserviss.lv! Padariet gaviļnieku dienu vēl satriecošāku! Viņi būs patīkami pārsteigti!