Kokvilnas un gumijas paklāji

2016-06-07 09:20

Katram uzņēmumam un arī mājsaimniecībai ļoti svarīga ir ne tikai tīra dzīves un darba telpa, bet arī saprātīgi tēriņi. Berendsen produkti, piemēram, mopu serviss, gumijas paklāji grīdām, putu ziepju dozators palīdz abu divu mērķu īstenošanā. Mops un tā noma var atvieglot ikviena uzņēmuma vai cilvēka ikdienu, savukārt kokvilnas paklāji ir ērts un vienkāršs līdzeklis pret lielu grīdas mitrumu.

MOPU SERVISS JŪSU MĀJAS VAI BIROJA GRĪDAS UZKOPŠANAI

Mops un tā noma ļauj ērti nodrošināt uzkopšanu uzņēmumā, neieguldot līdzekļus grīdas uzkopšanas darbarīku iegādē. Berendsen mopu serviss ir izdevīgs un piemērots, lai uzkoptu restorānus, skolas, lielveikalus, sporta zāles un citas plašas telpas. Mops un tā noma ir izdevīgs un ērts risinājums ne vien mājokļiem, bet arī uzņēmumiem. Ja nevēlaties tērēt līdzekļus neefektīviem grīdas tīrīšanas darbarīkiem, mopu serviss būs labākā izvēle. Berendsen mopu serviss nodrošina iespēju izmantot kvalitatīvus darbarīkus, kas paildzina grīdu kalpošanas laiku un pasargā tās no ātras nodilšanas. Mops un tā noma atbrīvo no rūpēm par mopa uzturēšanu labā tehniskā stāvoklī un tā tīrīšanu, jo to veic Berendsen. Mopu serviss sniedz iespēju iznomāto mopu nomainīt ik pēc nedēļas.

PAR TĪRĪBU PARŪPĒSIES GUMIJAS PAKLĀJI GRĪDĀM

Gan mājās, gan darbā tīrību Jums nodrošinās maināmie paklāji. Vieni no izplatītākajiem to veidiem ir gumijas paklāji grīdām. Berendsen piedāvā dažāda izmēra un veida gumijas paklājus, tādēļ Jūs varēsiet izraudzīties savām mājām vai darba vietai atbilstošāko risinājumu. Maināmie gumijas paklāji grīdām nodrošina lielāku telpu tīrību visa gada garumā, aizsargā grīdas, kā arī samazina izmaksas. Gumijas paklāji grīdām tiek piedāvāti gan iegādei, gan nomai.

Vairāk informācijas- https://www.berendsen.lv/gumijas-paklaji!

KOKVILNAS PAKLĀJI – EFEKTĪVS LĪDZEKLIS MITRUMA SAVĀKŠANAI!

Kokvilnas paklāji ārkārtīgi efektīvi savāc netīrumus un uzsūc mitrumu, tāpēc paklāji ir sevišķi piemēroti pie ieejām telpās, un citur, kur krājas smiltis, dubļi un dažādi citi netīrumi. Kokvilnas paklāji iepriekš apstrādāti ar īpašu šķīdumu, tāpēc tie intensīvāk uzsūc dubļus, kūstošu sniegu un ūdeni. Kokvilnas paklāji palīdzēs ietaupīt līdzekļus, kā arī pasargās grīdas un nodrošinās tīrību. Kokvilnas paklāji ir efektīvi, ērti lietojami un izdevīgi.

PUTU ZIEPJU DOZATORS TĪRĀM ROKĀM UN TELPĀM

Berendsen piedāvātais putu ziepju dozators ir viegli lietojams, praktisks un ērts. Putu ziepju dozators garantē, ka pēc viena spiediena rokās iepil precīzi 0,4 mililitri putu ziepju, tādēļ tiks taupīts gan ūdens, gan ziepes.