KONFERENCES ĪPAŠAS PADARA ATTIECĪGS SERVISS

2016-03-21 21:40

Viesnīca „Baltvilla” ir daudzfunkcionāla – tajā atrodami gan numuriņi, gan telpas konferencēm, kā arī te spēsiet izbaudīt fantastisku atpūtu spa. Tāpēc, kad nepieciešams meklēt vietu, kurā iespējams rīkot konferenci, „Baltvilla” ir, iespējams, labākais variants.

 

KONFERENČU TELPAS AR DAŽĀDU IETILPĪBU

Konferences nav iespējamas, ja nav noīrēta konferenču zāle. Šī iemesla dēļ viesnīca „Baltvilla” sniedz iespēju īrēt skaistas, daudzfunkcionālas konferenču telpas ar visu nepieciešamo aprīkojumu un tehnisko nodrošinājumu. Ņemot vērā to, ka zāles pieejamas ar dažādiem izmēriem un konfigurācijām, te iespējams organizēt ļoti dažāda veida konferences – apaļā galda debates, lekcijas ar klases veida iekārtojumu, semināri ar „U” veidā izkārtotiem galdiem un krēsliem utt. Šo iemeslu dēļ konferenču telpas „Baltvillā” īrē arvien biežāk.

 

 

Jāapzinās, ka konferences nevar norisināties bez attiecīga aprīkojuma. Par to, kas nepieciešams augstvērtīgai konferences norisei, parūpēsies „Baltvillas” darbinieki. Viesnīcā, izvērtējot Jūsu vēlmes, konferences zāles tiek nodrošinātas ar tehniku skaņas un attēla nodrošināšanai, projektoru, ekrānu, tāfeli ar nepieciešamajiem rakstāmpiederumiem, kondicionieri utt. Turklāt konferences starpbrīžos, tostarp pirms un pēc tās var pasūtīt gardas uzkodas un ēdienreizes. Savukārt, lai konferences dalībniekiem pēcāk nebūtu uzreiz jādodas mājās, pieejama opcija nakti aizvadīt kādā no numuriņiem.

 

SPA PIEDĀVĀJUMI AIZMIRSTIET PAR IKDIENAS RŪPĒM

Paralēli visam iepriekš minētajam „Baltvilla” servisa piedāvājumā ietilpst arī daudzveidīgi spa piedāvājumi. Kad gribat izjust baudpilnu atslodzi, spa piedāvājumi Jums noteikti varētu interesēt. Ņemot vērā klientu vēlmes, „Baltvillā” piejami vairāku veidu spa piedāvājumi, tajā skaitā masāžas, īpaši kungiem izveidots spa, kā arī spa procedūras ar īpašiem rituāliem. Bet pēcāk, kad izbaudīti spa piedāvājumi, varēsiet nogaršot kādu no šefpavāra gardajiem ēdieniem vai, noīrējot numuriņu, turpināt izbaudīt nesteidzīgu atpūtu omulīgajās viesnīcas telpās.

 

KONFERENČU NORISEI NEPIECIEŠAMAS KONFERENČU ZĀLES

Nevar noliegt, ka konferenču zāles ir svarīgākā konferenču sastāvdaļa. „Baltvilla” konferenču zāles sniedz dažādas priekšrocības – tajās apjomīgie logi atklāj gleznainu ainavu un sniedz dabisko apgaismojumu; konferenču zāles aprīkotas ar visu nepieciešamo aprīkojumu; dalībnieku ērtībai automašīnu iespējams novietot bezmaksas atomašīnu stāvvietā. Kā arī – konferenču zāles iekārtotas modernā dizainā, kas nodrošina darba vides noskaņu, tādā veidā ļaujot koncentrēties uz pildāmajiem darbiem. Savukārt pārtraukumus varat izmantot lietderīgi, baudot gardas maltītes vai nododoties sportiskām aktivitātēm.

 

Gan konferences telpu, gan dažādus spa pakalpojumus piedāvā viesnīca „Baltvilla”. Gribat kādu no šiem piedāvājumiem izmantot? Piesakieties mājaslapā www.baltvilla.lv jau tagad!