Kur saņemams naudas kredīts

2014-05-05 19:26

naudas kredīts internetāĀtrie aizdevumi ar kredīta termiņu līdz pat diviem gadiem.

Lai saņemtu aizdevumu vajadzīgi pastāvīgi naudas ienākumi. Kredīta saņemšanā ir vajadzīgs:

- savs personīgais bankas konta numurs;

- pieeja internetam;

- telefona numurs un reāla e-pasta adrese;

- kā arī stabila ikmēneša alga.

Pieteikties aizdevumam iespējams, ja:

- esat pilngadīga persona ar regulāriem ienākumiem;

- ir nokārtotas parādsaistības citās kompānijās.

Dažāda apmēra ātros kredītus varat noformēt, ja esat sasniedzis pilngadību, kā arī tie, kuri ir Latvijas Republikas pilsoņi, vai Jums ir izdota uzturēšanās atļauja. Šīs formalitātes Jums ļaus iespēju, kā salīdzinoši ātrā laikā iegūt vajadzīgo kredītu  dažās minūtēs. Ātrā kredīta summas ir no 50 eiro līdz 3000 eiro , kas Jums palīdzēs neplānotos naudas tēriņu gadījumos.

Pieteikties naudas kredītam internetā – Jums  jāizpilda dažas vienkāršas darbības. Pirmkārt, Jums jāreģistrējas aizdevēja mājaslapā. pieteikuma nosūtīšana. Kad būs pabeigta reģistrācija, Jums būs iespējams pieprasīt uz Jums vajadzīgo ātrā kredīta summu un 10 minūšu laikā ātrais kredīts tiks ieskaitīts Jūsu norādītajā kontā. Minimālā summa, ko varat aizņemties, ir summa sākot no 50 Eiro, savukārt lielākā pieejamā summa visbiežāk 3000 eiro ar maksimālo aizdevuma atmaksas termiņa laiku līdz pat 24 mēnešiem.

Vai tas būtu pēkšņs dzīvokļa remonts, ir vajadzīga naudas tēriņi. Iespējams, negaidīti parādījies diezgan lēts un labs ceļojuma piedāvājums vai kāda cita akcija

Aizdevuma pieprasījumus Pieteikumus izvērtē un pieprasīto naudas aizdevumu pārskaitīšana Jūsu norādītajā kontā noris no 8.00 līdz pat 22.00 vakarā visas dienas nedēļā. Ielāgojiet, ka jebkuras kredītkompānijas speciālisti pārbaudīs norādītos datus un iespējamās parādsaistības.

Atkarībā no Jūsu vēlmēm un iespējām aizņēmuma summa laiks var būt  pielāgots jūsu finansiālajam stāvoklim.Ņemiet vērā, ka, aizņemoties ātro sms naudas kredītu, tā atgriešana ir sākot no 14 dienām līdz pat 24 mēnešu laika periodam. Ir vērtīgi atcerēties, ka naudas aizņēmuma pieteikums tiek novērtēts laika periodā no plkst. 8.00 līdz 22.00 vakarā, tālab neuztraucieties.

Esiet vērīgs -  pieprasīt finanšu aizdevumu, lai atmaksātu citu kredītu nav labs veids.