LADY CARE, CLEAN SEAT UN CITI MŪSDIENĪGI RISINĀJUMI TUALETES TELPĀM

2016-11-19 15:02

Sakoptā un tīrā vidē vēlas uzturēties katrs. Tieši tāpēc rūpes par to nozīmīgas gan mājās, gan uzņēmumā. Tomēr tas ne vienmēr ir viegli paveicams uzdevums.

Serviss Berendsen nodrošina plašu pakalpojumu klāstu, lai Jūsu uzņēmuma telpas vienmēr būtu perfektā kārtībā. Izvēlei paklāju, higiēnas piederumu un mopu noma- viss, kas vajadzīgs ērtākai ikdienai.

 

Berendsen higiēnas serviss nodrošina jaunu, pilnveidotu pilna servisa higiēnas aprīkojumu tualetes telpām – tā unikālais dizains un funkcionalitāte nodrošinās izcilus higiēnas apstākļus arī Jūsu uzņēmumā. Higiēnas aprīkojums izceļas ar efektīgu dizainu, kas iederas jebkurā telpā. Jaunā higiēnas aprīkojuma līnija radīta atraktīvās krāsās un tajā ietilpst dažādi produkti - ne vien jau ierastie tualetes papīra turētāji un gaisa atsvaidzinātāji, bet arī Clean Seat - putas, ar kurām pirms lietošanas dezinfecēt klozetpoda sēdvirsmu, kā arī Lady Care, kas ļaus sievietēm atbrīvoties no higiēnas izstrādājumiem. Visi produkti, tai skaitā arī Lady Care un Clean Seat pieejams 10 dažādās krāsās. Jaunais higiēnas aprīkojums – sākot ar putu ziepju dozatoru, papīra salvešu turētāju un papīra ruļļa turētāju un beidzot pat ar īpašām Lady Care higiēnas tvertnēm un Clean Seat dezinfekcijas līdzekli – sniedz visplašākās tualetes telpu labiekārtošanas iespējas. Iegādājieties savam uzņēmumam nepieciešamos un piemērotos higiēnas produktus pie Berendsen!

PILNS MAINĀMO PAKLĀJU SERVISS

Ir īstais brīdis ieviest patīkamas vizuālās pārmaiņas Jūsu mājvietā vai birojā! Vienkāršākais veids, kā to paveikt, ir jauni un funkcionāli grīdas paklāji. Berendsen parūpējies par plašu izvēli - neilona grīdas paklāji, gumijas grīdas paklāji, sarkanie grīdas paklāji, logo un krāsainie grīdas paklāji, kā arī komforta paklāji - ir, no kā izvēlēties! Turklāt Berendsen rūpējas par regulāru izvēlēto paklāju nomaiņu , kas nenoliedzami ir ērts un praktisks risinājums.

BERENDSEN MOPU NOMA - AUGSTĀKIEM TĪRĪBAS STANDARTIEM

Nozīmīgs palīgs telpu telpu uzkopšanā ir mops. Mops ir īpaši veidots darbarīks efektīvai grīdas uzkopšanai. Mops ir kā liela slota, tikai veidots no speciālas dzijas, kas labi savāc putekļus. Mops tiek izmantots dažādu veidu telpās, turklāt mops noder gan sausā, gan mitrā uzkopšanā. Berendsen mopu noma nodrošina, ka augstas kvalitātes mops Jūsu uzņēmumā tiks nodrošināts vienmēr, kad tas nepieciešams. Mopu noma dod iespēju izvēlēties ieteicamāko variantu - mops pieejams vairākos izmēros, piemēram, 46 cm, 56 cm un 110 cm liels mops. Līdz ar to iespējams izvēlēties savām darba telpām vai mājoklim piemērotāko un iztīrīt dažādas telpas daļas ērti un kvalitatīvi!

Mopu noma un serviss palīdzēs samazināt alerģiju rašanās iespējas. Turklāt mops palīdz arī samazināt tēriņus -  Berendsen mopu noma katram nodrošina draudzīgas izmaksas . Tāpat nav jāuztraucas par pašu mopu tīrīšanu un uzturēšanu labā stāvoklī, jo Berendsen par to parūpēsies Jūsu vietā, sniedzot iespējas veikt regulāru apmaiņu- mops var tikt nomainīts reizi nedēļā vai biežāk. Mops var tikt apstrādāts ar speciālu šķīdumu, kā rezultātā virsma tūlīt pēc uzkopšanas ir sausa.

 

Grīdas paklāji, mops un mopu noma, Lady Care, Clean Seat , kā arī cita veida tualetes telpu aprīkojums - radi sakārtotu vidi kopā ar Berendsen!