LIELĀKAIS NOJUMJU IZĪRĒTĀJS LATVIJĀ

2017-04-30 17:23

Kad grasies rīkot ballīti ārpus telpām, Tu nevari aizmirst par laika apstākļiem — lietus un vēja brāzmas, kā arī zema temperatūra var ietekmēt viesu labsajūtu. Taču ne tādā gadījumā, ja par to padomāsi pirms tam un izīrēsi teltis pasākumiem. Tās spēs dot patvērumu tad, ja pasākumam traucē nokrišņi vai pūš spēcīgs vējš. Akurats.lv teltis pasākumiem pieejamas vairākos gabarītos: sākot ar 3 x 3 m un beidzot ar 20 x 75 m lielu nojumi. Vari iznomāt arī teltis pasākumiem vairākās formās un komplektācijās, piemēram, ierastās četrstūra vai zvaigznes teltis, ar lodziņiem sienās un citos variantos.

 

NOJUMES NOMA PIE AKURATS.LV IETVER IZDEVĪGUS NOSACĪJUMUS

Nojumes noma — kurā vietā un kā tai pieteikties? Ērtākais no variantiem — doties uz vietni akurats.lv, kur vienkārši varēsi veikt pasūtījumu. Tiesa gan, jārēķinās, ka nojumes noma interesē ne Tev vienam, tāpēc īrei piesakies pēc iespējas ātrāk, ideālajā gadījumā — vismaz divus mēnešus pirms pasākuma. Augstu jānovērtē arī tas, ka Akurats.lv nodrošina nojumes transportēšanu uz jebkuru no Baltijas valstīm, turklāt piedāvā telts montāžu un demontāžu. Tādēļ, kad meklēta tiek nojumes noma, atceries, ka pasākumu aprīkojuma serviss Akurats.lv pavisam noteikti varēs sniegt visu nepieciešamo!

 

PASĀKUMU APRĪKOJUMA SERVISS PIEDĀVĀ ARĪ STĀVGALDU NOMU

Kad Tevis organizētam pasākumam nepieciešama ne vien telts, bet arī stāvgaldi, zini — arī stāvgaldu noma ietilpst Akurats.lv piedāvājumā. Šie galdi ir praktiski un izturīgi, un to daiļais dizains iederēsies praktiski jebkura pasākuma vizuālajā koptēlā. Stāvgaldu noma lieti noderēs, ja vajadzīgi galdi, kurus paredzēts pielietot uzkodu un dzērienu novietošanai. Līdz ar to šie galdi ir piemēroti banketiem un tāda veida viesībām, kur tiks pasniegti dzērieni, kā arī uzkodas, bet svētku mielasts nav paredzēts. Šādās situācijās stāvgaldu noma ir tieši tas, kas Tev vajadzīgs!

 

AR KO NODARBOJAS UZŅĒMUMS AKURATS.LV?

Akurats.lv ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi nojumju un to aprīkojuma izīrēšanā. Uzņēmums ļauj iznomāt dažādus nojumju variantus — sākot ar deviņu un beidzot ar 1500 kvadrātmetru platību. Turklāt katru telti iespējams individuāli pielāgot, ieklājot tajā grīdu, sadalot nojumi vairākās telpās, apgaismojot un apsildot to, utt. Par to, cik kvalitatīvi darbojas Akurats.lv, runā tas, ka šī uzņēmuma pakalpojumus izvēlas šādi pasākumi — Dziesmusvētki, Baltic Beach Party, Rīgas Svētki un citi. Tas arī ir pamats tam, kapēc Akurats.lv sniegtās iespējas atzinīgi vērtē tik liels skaits cilvēku.

 

Kad vēlies svinēt svētkus ārpus iekštelpām un Tev vajadzīga telts noma, ienāc www.akurats.lv!