MĀJAS REMONTAM UN DĀRZA LABIEKĀRTOŠANAI VAJADZĪGĀS PRECES

2017-05-25 11:53

Visi cilvēki novērtē labu remontu un stilīgu dizainu, taču telpu pārveidošanai jāvelta laiks un pūles. Ja gribat izdevīgi un bez steigas pasūtīt aprīkojumu un materiālus remontam, pievērsiet uzmanību interneta veikalam Precesdarbam.lv.

Tas piedāvā dārza un mājas preces no vadošiem pasaules zīmoliem par izdevīgām cenām. Arī cilvēki, kuri ir iecerējuši būvniecības darbus, atradīs Precesdarbam.lv piedāvājumā nepieciešamo aprīkojumu.

REMONTĒT MĀJU VAI AUTOMAŠĪNU JUMS PALĪDZĒS DOMKRATS

Domkrats - tas ir viens no galvenajiem instrumentiem remonta laikā. Stacionārs domkrats parasti tiek izmantots lielos būvlaukumos, bet pārnēsājams domkrats var būt noderīgs ikviena cilvēka mājās. Ja vajag pacelt smagu un lielu kravu, domkrats ir īstais instruments. Mehāniskais domkrats ir piemērots kravām svarā no 2 līdz 5 tonnām, bet hidrauliskais domkrats tiek galā arī ar 30-50 tonnu smagām kravām. Pasūtīt dažādus domkratus Precesdarbam.lv var pāris minūšu laikā.

GRIESTU LAMPAS ATBILSTOŠAS JŪSU GAUMEI UN VAJADZĪBĀM

Griestu lampas nezaudē popularitāti un kļūst arvien daudzveidīgākas. Precesdarbam.lv piedāvā griestu lampas dažādām gaumēm. Ja Jūs meklējat griestu lampas mājoklim, birojam, radošai darbnīcai vai kafejnīcai, savu sapņu lampu noteikti atradīsiet Precesdarbam.lv {piedāvājumā}. Pasūtot iepatikušās griestu lampas, neaizmirstiet arī par atbilstošām spuldzēm - arī daudzveidīgus gaismas avotus var nopirkt Precesdarbam.lv. Tāpat nopērkami arī dažādu veidu sienas pulksteņi.

DAŽĀDI KAMĪNI TIEŠSAISTĒ

Kamīni arī ir populāra izvēle. Pēdējā laikā kamīni arvien biežāk parādās sērijveida dzīvokļos, jo tirgū ir arī elektriskie un gāzes kamīni. Šādi kamīni tiek kurināti nevis ar malku, bet citiem enerģijas avotiem un rada pilnvērtīgu alternatīvu dzīvajai ugunij. Moderni kamīni kalpo arī kā krāsnis, turklāt tos droši var izmantot ģimenes ar maziem bērniem un mājdzīvniekiem. Precesdarbam.lv preču klāstā ir kamīni no vadošiem Eiropas ražotājiem.

PATĪKAMA ATPŪTA ZEM DĀRZA NOJUMES

Labiekārtojot dārzu, visbiežāk cilvēki izvēlas nojumes. Nojumes pilda gan estētisko, gan praktisko funkciju – tās pasargā no nelabvēlīgiem laikapstākļiem vai pārāk stipras saules un piešķir dārzam stilīgu izskatu. Dārza nojumes ir piemērotas gan plašām svinībām, gan klusai atpūtai ar ģimeni vai draugiem. Precesdarbam.lv nojumes ir pieejamas dažādās formās, krāsās un izmēros. Piedāvājumā ir nojumes ar sienām un logiem, kā arī ātri saliekamas nojumes un marķīzes.

PRECES AR RAŽOTĀJA GARANTIJU

Precesdarbam.lv nodrošina dažādas piegādes opcijas. Jebkurš pasūtījums – kamīni, domkrats, nojumes, – tiks piegādāts 1-5 darba dienu laikā visā Latvijas teritorijā. Pasūtījumu iespējams izņemt bez maksas precesdarbam.lv birojā Rīgā. Ienāciet www.precesdarbam.lv, lai pasūtītu mājai un dārzam vajadzīgas preces!