Moderns aprīkojums pasākumiem- Akuratspasakums.lv

2016-08-27 20:01

Organizē pasākumu un nepieciešams atbilstošs aprīkojums? Te var palīdzēt Akuratspasakums.lv, kas piedāvā visdažādāko pasākumu aprīkojuma nomu.

 

 

Akuratspasakums.lv piedāvājumā arī cita veida aprīkojums, piemēram, galdu noma. Izvēlei visdažādāko galdu noma - piemēram, apaļo galdu, banketu galdu, kā arī stāvgaldu noma. Stāvgaldu noma ir labs variants, ja galdi nepieciešami mantu novietošanai. Stāvgaldu noma paredz, ka tiek nodrošināti 1,13 m stāvgaldi ar virsmas diametru 0,85 m. Stāvgaldu noma ir lielisks risinājums dažādu veidu pasākumos, jo to izskats ir klasisks, tāpēc galdi noderīgi teju jebkurā pasākumā.

Pasākumos, kas notiek brīvā dabā, būtiskas ir teltis. Pie Akuratspasakums.lv pieejamā telts īre spēs apmierināt visdažādākās prasības. Telts īre ļaus izvēlēties tieši Tavam pasākumam atbilstošāko risinājumu - izvēlei dažādas teltis, dažādiem pasākumiem. Telts īre palīdzēs parūpēties par to, lai pasākums izdotos jebkuros laika apstākļos.

Akuratspasakums.lv telšu īre dod iespēju vienkārši izvēlēties pasākumam atbilstošo telti pēc dažādiem kritērijiem, piemēram, izmēriem un formas. Nepieciešamības gadījumā telšu īre pieejama ar nepieciešamo aprīkojumu, piemēram, grīdu, sienām, logiem. Telšu īre pie Akuratspasakums.lv būs teicams risinājums visdažādākajos pasākumos - kā privātās ballītēs, tā vērienīgos pasākumos, piemēram, festivālos. Telšu īre plaši tiek izmantota arī gadatirgos un pilsētas svētkos. Turklāt, ja vajadzīga telšu īre, Akuratspasakums.lv komanda vienmēr ieteiks lieliskākos variantus.

Aktuāla krēslu noma? Ieskaties Akuratspasakums.lv piedāvājumā, kur varēsi atrast visdažādākos krēslus ikvienai gaumei un vajadzībām. Krēslu noma būs teicams risinājums tam, kā sarīkot ērtu un labi aprīkotu pasākumu, taču visu nepieciešamo nepirkt. Nomas pasākumu aprīkojums ir vienmēr kvalitatīvs, labā vizuālajā un tehniskajā stāvoklī, savukārt pērkot allaž jāsāk domāt – kur to visu uzglabāt, kā pienācīgi kopt? Šie iemesli vairumam cilvēku liek lemt, ka krēslu noma un cita aprīkojuma īre būs piemērotākais risinājums.

Uzņēmums ''Akurāts'' Latvijā darbojas kopš 2005. gada un īsā laikā ir kļuvis par vadošo telšu un pasākumu inventāra iznomātāju Latvijā. Uzņēmuma autoparks ļauj ātri un precīzi nodrošināt nepieciešamo pasākumu inventāru.

Lai arī kādu pasākumu Tu plānotu organizēt, Akurtatspasakums.lv ieteiks piemērotāko risinājumu un nodrošinās pilnu aprīkojuma servisu. Telts īre, galdu noma, piemēram, stāvgaldu noma, kā arī krēslu noma un cits aprīkojums Tavām ērtībām. Ieskatiesun uzzini vairāk - Akuratspasakums.lv.