MŪSDIENĪGA VIESNĪCA NETĀLU NO RĪGAS

2017-06-07 10:56

Katram ir nepieciešama laba atpūta. Ja meklē labu atpūtas vietu tepat Latvijā, par labu iespēju var kļūt Baltvilla - viesnīca ar plašām atpūtas iespējām.

 

Baltvilla ir vietaatpūtai vienatnē, kopā ar draugiem vai ģimeni. Šī četrzvaigžņu viesnīca sniedz augsta līmeņa apkalpošanu katram klientam. Tiek nodrošināta laba atpūta estētiski iekārtotos numuriņos, romantisks restorāns, SPA centrs un sporta centrs. Viesnīcas teritorijā atrodas arī veselības centrs Baltezers.

 

VESELĪBAS CENTRS BALTEZERS - UZTICI RŪPES PAR SAVU LABSAJŪTU PROFESIONĀĻIEM

Baltvilla piedāvājumu klāstā ietilpst SPA centrs, kas nodrošina augstvērtīgas procedūras - piemēram, SPA sejai un ķermenim, masāžas un īpašus SPA rituālus sievietēm, vīriešiem un pāriem. SPA centrs padomājis par to, lai katrs klients spētu atrast sev atbilstošāko variantu. SPA centrs ir laba iespēja relaksāties un atjaunot spēkus jaunu virsotņu iekarošanai!

 

Viesnīcas teritorijā atrodas arī veselības centrs Baltezers, kas īsteno dažādus medicīniskās rehabilitācijas pakalpojumus, kas uzlabos pašsajūtu ikvienam apmeklētājam. Veselības centrs Baltezers piemērots gan bērniem, gan pieaugušajiem - pielāgotās telpas un ezera tuvums labi liks justies katram. Veselības centrs nodrošina dažādas procedūras, piemēram, fizioterapiju, zemūdens masāžas un ūdens terapiju, ārstnieciskās skaistumkopšanas procedūras, ārstnieciskās masāžas un vingrošanu, kā arī daudzus citus pakalpojumus.

 

UZLABO FIZISKO FORMU BALTVILLA SPORTA CENTRĀ!

Bet, sporta centrs dod iespēju uzlabot savu fizisko formu, izmantojot dažādus Somijā ražotus trenažierus. Sporta centrs nodrošina arī dažādu veidu hanteles un stieņus. Tāpat sporta centrs organizē arī dažādas grupu nodarbības - piemēram, pilates, cīņas aerobiku, jogu un citas.

 

RESORĀNS, KUR IETURĒT GARDU MALTĪTI

Baltvilla teritorijā arī labs, romantisks restorāns, kas piemērots gan ikdienas maltītēm, gan arī īpašam mielstam svētku reizēs. Restorāns Baltvilla piedāvā lielisku atmosfēru, rūpīgi piemeklētu mūziku un šefpavāra gatavotu maltīti no svaigiem produktiem. Restorāns ir ar burvīgu skatu uz Baltezeru - restorāns ir ar terasi, un tā ir laba iespēja baudīt neaizmirstamu atmosfēru. Restorāns piedāvā izsmalcinātu maltīti no Vidusjūras reģiona, jo restorāna šefpavārs ir dzimis un audzis Sicīlijā. Neatkarīgi no iemesla - vakariņas divatā, atpūta ar bērniem vai biznesa pusdienas - restorāns Baltvilla patīkami pārsteigs!

 

Atpūsties viesnīcā Baltvilla vienmēr ir teicama ideja - SPA centrs, sporta centrs, restorāns un citi piedāvājumi ļaus izbaudīt atpūtu par visiem simts procentiem.