Mūsdienīgs svaru zāles aprīkojums- Veselības Fabrika

2016-09-19 20:46

Tādā gadījumā, ja esi apņēmies padarīt labāku savu pašreizējo formu, tad noderēs profesionāls sporta klubs, kāds ir Veselības Fabrika. Veselības Fabrika ir tāds sporta klubs Teikā, kurā tiek vadītas nodarbības cilvēkiem ar visādu sportisko formu, kā arī trenažieru zāle, tiem, kas vēlas individuālus treniņus ar ar Veselības Fabrikas treneri.

 

VIETA, KUR PILNVEIDOT SEVI - TRENAŽIERU ZĀLE

Teikas sporta klubs Veselības Fabrika atrodas iedvesmojošās un plašās telpās, kas motivēs kustēties jebkuru apmeklētāju. Šis sporta klubs Teikā ir īpaši izdevīgā lokācijā - bijušajā rūpnīcas VEF teritorijā. Veselības Fabrikas trenažieru zāle ir ne tik vien liela, bet tāpat arī ar labāko zāles aprīkojumu, kurš ļaus sportot ļoti drošos apstākļos. Tāpat Veselības Fabrika parūpēsies par to, lai trenažieru zāle būtu piepildīta ar treniņiem piemērotu muzikālo pavadījumu.

 

VESELĪBAS FABRIKĀ PIEEJAMS GAN MĒNEŠA, GAN REIŽU SPORTA KLUBA ABONAMENTS

Gadījumā, ja esi nolēmis sportot regulāri, tad Tev vajadzīgs sporta kluba abonaments - Veselības fabika nodrošinās tādu nopirkt un pagarināt ļoti ērti. Tev pieejams gan izmēģinājuma sporta kluba abonaments 4 reizēm, gan sporta kluba abonaments astoņām, sešpadsmit un 32. Savukārt, ja Tu esi izdomājis, ka sporta klubs Teikā būs jāapmeklē regulāri - Tev ir piemērots sporta kluba abonaments uz mēnesi. Pirms iegādājies kādu konkrētu abonamenta veidu, ielāgo, ka uz dažām no tām būs nepieciešams īpašs sporta kluba abonaments.

 

SPORTA KLUBS ĒRTĀ ATRAŠANĀS VIETĀ

Sporta klubs Veselības Fabrika būs pa ceļam tiem cilvēkiem, kuriem mājas ir labajā Daugavas krastā, jo sporta klubs Teikā atrodas vidū visiem Daugavas labā krasta mikrorajoniem. Gluži tāpat sporta klubs Teikā Veselības Fabrika ir pa ceļam ikvienam, kurš strādā Rīgā, bet dzīvo uz Vidzemes pusi. Ikvienam interesentam trenežieru zāle būs pieejama pat īpaši no rīta - lai sagatavotos darba dienai.

 

VISĀDI TRENIŅI JEBKURA VĒLMĒM

Veselības Fabrika būs īstā vieta, kur sākt sportošanu vai arī uzlabot esošo labo formu. Profesionāli darbinieki nodrošina, ka sporta klubs Veselības Fabrika spēs piedāvāt plašu pakalpojumu sortimentu - Veselības Fabrika piedāvā visādas nodarbības sievietēm, kā arī augstas intensitātes spēka treniņus kungiem. Ja gribi vairāk uzzināt, kādas nodarbības var piedāvāt sporta klubs - ielūkojies tiešsaistes vietnē vfabrika.lv!