NEPIECIEŠAMS KVALITATĪVS SPORTA KLUBS TEIKĀ?

2016-12-14 15:02

Tad, ka esi apņēmies uzlabot savu pašreizējo fizisko formu, tad būs noderīgs kvalitatīvs sporta klubs, kāds ir tieši Veselības Fabrika. Veselības Fabrika ir sporta klubs Teikā, kur tiks nodrošinātas nodarbības cilvēkiem ar jebkādu ķermeņa sagatavotību, tāpat arī trenažieru zāle, tiem, kuri vēlas indivuālas nodarbības ar treneri.

 

PLAŠA TRENAŽIERU ZĀLE IKVIENA VĒLMĒM

Sporta klubs Veselības Fabrika ir plašās un gaišās zālēs, kas iedvesmos kustēties ikvienu sportotāju. Šis sporta klubs Teikā atrodas ļoti izdevīgā vietā - bijušajā rūpnīcas VEF kompleksā. Sporta kluba svaru zāle būs ne tik vien plaša, bet arī ar modernāko sportošanas aprīkojumu, kas ļaus nodarbināt it visas muskuļu grupas. Tāpat Veselības Fabrika parūpēsies par to, lai trenažieru zāle tiktu pilna ar treniņiem piemērotu mūziku.

 

SPORTA KLUBA ABONAMENTS BŪS DERĪGS IKVIENAM, KURŠ IR APŅĒMĪBAS PILNS TRENĒTIES

Sporta kluba abonaments ir galvenā lieta, kas Tev būs nepieciešama, ja esi apņēmies iet uz spota klubu. Veselības Fabrika piedāvās izmēģināt sporta kluba nodarbības četreiz tiem, kam ir izmēģinājuma sporta kluba abonaments. Tad, ja treniņi šeit iepatiksies, Tev noteikti vajadzīgs vai nu noteikta nodarbību skaita sporta kluba abonaments, vai arī konkrēta laika perioda sporta kluba abonamentrs. Tomēr pirms to pirkšanas noteikti pārliecinies, vai gadījumā nevēlēsies apmeklēt kādu īpašu treniņu, kur vajadzīgs īpašs sporta kluba abonaments.

 

SPORTA KLUBS PAROCĪGĀ ATRAŠANĀS VIETĀ

Sporta klubs Teikā būs pietiekami tuvu jebkuram Rīgas labā krasta iedzīvotājam, turklāt sporta klubs Veselības Fabrika būs viegli pieejams, tad, ja mājup dodies Vidzemes šosejas virzienā. Ja Tu esi agrais sportotājs - sporta klubs Teikā ir vaļā jau agri no rīta. Veselības Fabrika nodrošina to, ka apmeklētājiem agrā rītā ir atvērta ne tikai mūsdienīgā trenažieru zāle, bet visādi grupu treniņi.

 

NOSKAIDRO PLAŠĀK PAR TO, KO PIEDĀVĀ VESELĪBAS FABRIKA

Veselības Fabrika ir īstā vieta, kur iesākt sportošanu vai arī uzlabot esošo fizisko formu. Kvalificēti darbinieki ļauj nodrošināt, ka sporta klubs Veselības Fabrika var nodrošināt īpaši plašu treniņu sortimentu - Veselības Fabrika piedāvā dažādas nodarbības sievietēm, kā arī aktīvus spēka treniņus vīriešiem. Ja gribēsi vairāk izzināt, kādas nodarbības var piedāvāt sporta klubs - ielūkojies interneta mājaslapā www.vfabrika.lv!