PIRMAIS KREDĪTS BEZ MAKSAS NO VIA SMS – ATGRIEZ TIK, CIK PAŅĒMI!

2015-07-04 13:07

Pasaulē izmantots un moderns finanšu serviss ir ātrie kredīti internetā. Ja līdz algas izmaksai palikušas vien dažas dienas, tomēr uzradušies neparedzēti un neatliekami tēriņi, naudas aizdevums no uzticamā nebanku kredītdevēja VIA SMS būs viegls un ērts variants.

ViaSMS.lv pieejami ātri, izdevīgi un droši aizdevumi tiešsaistē katriem dzīves apstākļiem. Ja gadījušies ikmēneša budžetā neplānoti tēriņi vai necerēta, patiesi izdevīga pirkuma vai pakalpojuma iegāde, kam attiecīgajā brīdī nedaudz pietrūkst naudas, noderēs VIA SMS aizdevumi līdz algai. Šis kredīts internetā piedāvā saņemt naudas summu līdz pat 500 eiro ar atmaksas laiku līdz 30 dienām. Ja kādu apstākļu dēļ ātrais kredīts noteiktajā laikā nav atmaksājams, termiņu iespējams arī ērti paildzināt par attiecīgu pagarināšanas maksu (uz 7, 14 vai 30 dienām). Ja tūlītēji vajadzīgais aizdevums pārsniedz 500 eiro, ērtāks šādā gadījumā būs VIA SMS naudas ātrais kredīts. Šāds ātrais kredīts internetā garantē aizdevuma apjomu līdz tūkstoš piecsimt eiro ar atdošanas termiņu no no trim mēnešiem līdz gadam.

Pretēji parastajiem banku iestāžu kredītiem VIA SMS ātrie kredīti saņemami bez ieķīlājumiem, galvošanas vai izziņas no darba vietas. Aizdevums piesakāms, tikai reģistrējoties ViaSMS.lv un ievadot prasīto informāciju. Nepieciešamie finanšu līdzekļi jau 30 min laikā pēc elektroniskā iesnieguma izskatīšanas būs Tavā īpašumā. VIA SMS bonuss ir arī pirmais kredīts bez maksas, tādēļ pirmajā kredīta ņemšanas reizē ikvienam piedāvājumā ir ātrais kredīts ar bezprocentu likmi. Klientiem pēc pirmreizējās aizdevuma reizes tiek nodrošināts arī SMS kredīts jeb izdevība saņemt ātro kredītu tikai ar īsziņas starpniecību. SMS kredīts būs ērts reizēs, kad ātrais kredīts internetā nepieciešams īpaši neatliekamā kārtā. Vienlaikus jebkuru jautājumu gadījumā droši izmanto iespēju griezties pie VIA SMS draudzīgajiem un profesionālajiem klientu konsultantiem, kuri nekavēsies Tev palīdzēt!

Lai saņemtu aizdevumu, jābūt Latvijas valsts iedzīvotājam no divdesmit līdz septiņdesmit gadiem bez kavētiem kredītmaksājumiem. Pieņemot lēmumu par aizņemšanos, uzmanīgi jāizlasa nosacījumi un jābūt drošam, ka tie Tevi apmierina. Vēl jo vairāk vajadzīgs reāli izskatīt individuālās finanšu iespējas, lai aizdevums būtu samaksājams laicīgi, un arī to, vai naudas aizdevums būs atbilstošs Tavām aktuālajām vajadzībām. Proti, ātrie kredīti internetā nav labs risinājums ieilgušu finansiālo sarežģījumu situācijās, un šādi aizdevumi nav derīgi ilgstošu parādu nosegšanai vai pat cita ātrā aizdevuma atmaksai.

Kāpēc lai ļautu negaidītajiem tēriņiem pārņemt Tavu ikdienu? Ātrie kredīti internetā no VIA SMS būs piemērots atbalsts neplānotās finansiālajās grūtībās, kad vajadzīgs naudas aizdevums. Turklāt katram VIA SMS ir nodrošināts pirmais kredīts bez maksas, kā arī vienkāršais līdzekļu pieprasīšanas veids - SMS kredīts. Aizņemies atbildīgi no pārbaudīta aizdevēja!