Populārākās apdrošināšanas polises - Tev tās var noderēt!

2017-06-04 08:19

Lai kā gribētos, ka dzīve ir tikai prieka pilna, tomēr skaidrs, ka tajā gadās arī dažādi nepatīkami un sarežģīti brīži. No tā nav iespējams izvairīties pilnībā, taču var sevi pasargāt no nepatīkamo pārsteigumu izraisītajām sekām. Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā to izdarīt - izvēlēties piemērotu apdrošināšanu.


Mūsdienās piedāvājumā vairāki apdrošināšanas veidi - teju visām vajadzībām un dzīves gadījumiem. Divas no plašāk zināmām ir dzīvības apdrošināšana un ceļojumu apdrošināšana. Ko ņemt vērā, vēloties tās noformēt? Lasi tālāk un iegūsti plašāku informāciju!

Vairāk par ceļojumu apdrošināšanu lasi- https://www.iizi.lv/celojumu-apdrosinasana

Apdrošināšana Tavam sirdsmieram

Dzīvības apdrošināšana garantē drošību ne vien mums pašiem, bet arī mūsu mīļajiem, jo tā ir atbildība gan par sevi, gan arī ģimenes nākotni neparedzētos gadījumos.


Dzīvības apdrošināšana dod iespēju saglabāt un aizsargāt savus finanšu līdzekļus neplānotās situācijās.
Dzīvības apdrošināšana iespējama vairākos līgumu variantos, no kuriem ikviens nodrošina vairākas seguma formas un apmierina dažādas klientu prasības.


Jāatzīmē, ka apdrošināšanas polišu sortiments šobrīd ir diezgan daudzveidīgs - katram no tiem ir savi noteikumi un risku segums. Izvēlies sev atbilstošāko risinājumu un jūties pārliecināts par savu un savu tuvinieku nākotni!

Kādas iespējas sniedz ceļojumu apdrošināšana?

Lai cik rūpīgi plānots būtu ceļojums, tajā var notikt daudz kas neparedzēts - atcelts lidmašīnas reiss, nozaudēta bagāža, pēkšņas veselības problēmas ir vien daži no iespējamiem riskiem. Lai nesabojātu sajūsmu par ceļojumu, laba iespēja var būt ceļojumu apdrošināšana.


Piemeklējot piemērotāko polisi, vērts ņemt vērā vairākus faktorus - piemēram, ceļojuma galamērķi un ilgumu, apdrošināto personu skaitu, iespējamos riska faktorus un aktuālos riska segumus. Protams, nozīme ir arī iecerētajiem pārvietošanās veidiem - tas notiks ar automašīnu, autobusu vai lidmašīnu. Lai būtu pārliecināts, ka izvēlēta atbilstošākā ceļojumu apdrošināšana, vērts iepazīties ar vairākiem piedāvājumiem un nepieciešamības gadījumā arī doties pie zinošiem apdrošināšanas speciālistiem.


Pirms noformē apdrošināšanas polisi, novērtē, vai tai ir pietiekami plašs risku segums. Tik pat nozīmīgs ir arī citu klientu viedoklis - pārliecinies, ka tas ir pozitīvs. Tādā veidā nodrošināsies, ka Tava dzīvības apdrošināšana, ceļojumu apdrošināšana vai kāda cita polise vajadzības gadījumā attaisnos uz to liktās cerības.