Saprotamas un kvalitatīvas apmācības- webapmaciba.lv

2016-07-28 10:24

Šobrīd pastāvošajā straujajā dzīves tempā internets var sniegt vairākas priekšrocības. To sapratis ir arī uzņēmums Webapmaciba.lv, piedāvājot iziet higiēnas apmācības internetā.

 

WEBAPMACIBA.LV – HIGIĒNAS APMĀCĪBAS BEZ BIROKRĀTISKĀM PROCEDŪRĀM

Strādāšana pārtikas nozarē nav iespējama, ja nav apgūtas higiēnas apmācības. Kur to var paveikt visātrāk? Ļoti iespējams, ka pareizo atbildi šim jautājumam sniegt spēs uzņēmums Webapmaciba.lv. Šeit higiēnas apmācības ilgst pavisam neilgu laika sprīdi, turklāt tās izmaksās pavisam maz. Vēl viens ļoti liels pluss – higiēnas apmācības Webapmaciba.lv var tikt apgūtas, neatkarīgi no laika, kā arī atrašanās vietas, jo attiecīgais process notiek online. Tādējādi higiēnas apmācības var tikt izietas, neizejot no mājām – tas ir patiešām vienkārši!

 

AR PĀRTIKAS NOZARI SAISTĪTA UZŅĒMUMA NEATŅEMAMA KOMPONENTE – PERSONĀLA HIGIĒNA

Personāla higiēna nodrošina sanitāru vidi uzņēmumos, kuru darbība ir saistīta ar pārtikas nozari. Personāla higiēna –  tie ir dažādi noteikumi, kurus vajadzīgs ievērot, norādot arī to, kādiem jābūt apstākļiem darba vidē. Turklāt personāla higiēna ir jāievēro pavisam nopietni, jo ar personāla higiēnas regulēšanu nodarbojas dažādi normatīvie akti, piemēram, Eiropas Parlamenta un Padomes Regula. Tāpēc pirms darba uzsākšanas cilvēkiem jāiziet higiēnas apmācības, kurās tiek apgūti galvenie principi, pēc kuriem darbojas personāla higiēna. Šāda veida kursus sniedz arī Webapmaciba.lv.

 

WEBAPMACIBA.LV PIEEJAMI MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ KURSI

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā kursi Webapmaciba.lv ir trīs daļās, un beigās vajadzīgs nokārtot eksāmenu. Rūpīgi iepazīstoties ar materiālos atrodamo informāciju, eksāmena kārtošana neradīs nekādus sarežģījumus. Eksāmens tiek uzskatīts par nokārtotu, sniedzot vismaz 20 % pareizo atbilžu. Ja eksāmenu nokārtosi, sertifikāts ir pieejams drukāšanai, saglabāšanai vai pārsūtīšanai jau pēc pāris mirkļiem. Taču minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā kursi jāuztver nopietni – ja pārbaudījums netiek nolikts ar pirmo reizi, apmācība būs jāiegādājas no jauna.

 

WEBAPMACIBA.LV PIEDĀVĀ IZMANTOT IESPĒJAS, KURAS SNIEDZ MODERNĀS TEHNOLOĢIJAS

Lai sāktu kursu apguvi, Tev vajag veikt reģistrāciju mājaslapā Webapmaciba.lv. Pēcāk būs nepieciešams apmaksāt norādīto summu par mācībām, un pēc maksājuma saņemšanas automātiski uz norādīto e-pasta adresi tiks nosūtīts lietotājvārds, kā arī parole, ar kuru varēsi ielogoties Webapmaciba.lv mājaslapā. Nepieciešams pieminēt – Webapmaciba.lv mācības iekļauj visu nepieciešamo informāciju par attiecīgo jomu, un tās atbilst Ministru Kabineta noteikumiem. Bet, ja Tavam darba devējam liksies, ka attiecīgās apmācības nav atbilstošas, Webapmaciba.lv garantē mācību maksas atgriešanu pilnā apmērā.

 

Kad esi sapratis, ka šajā rakstā minētais ir tieši tas, kas Tev nepieciešams, apmeklē Webapmaciba.lv – te varēsi atrast sīkāku informāciju par konkrētajiem piedāvājumiem!