SERVISI JŪSU PASĀKUMAM - NOJUMES ĪRE, BĀRA LETES NOMA UN GĀZES SILDĪTĀJU NOMA

2016-12-14 12:22

Nojumes īre ir tāds serviss, kurš interesē pilnīgi visus, kas siltajos gadalaikos vēlas rīkot pasākumus ārā. Taču noderēs atcerēties to, ka pasākumu servisa ekspertu pakalpojumu klāstā ir arī visvisādi papildpakalpojumi, kā piemēram, gāzes sildītāju noma vai bāra letes noma .

 

VIESU PAŠSAJŪTU SPĒS PADARĪT LABĀKU GĀZES SILDĪTĀJU NOMA

Gāzes sildītāji un to noma ir vēl viens papildus seviss, kas būs noderīgs pasākumu organizētājiem, kas grib būt droši par sava pasākuma panākumiem. Gluži tāpat gāzes sildītāju noma būs ļoti ieteicams serviss tādos brīžos, ja pasākums noritēs nakts ietvaros. Pārsvarā gāzes sildītāju noma nodrošinās sildītāju piegādāšanu, atbilstošās gāzes balonu un arī gāzes sildītāju demontāžu pēc pasākuma.

LABAS NOJUMES ĪRE - ĀRA PASĀKUMA IZDOŠANĀS ATSLĒGA

Uzsāciet ārpustelpu pasākumu organizēšanu ar to, ka izvēlieties, kādas tieši nojumes īre Jums būs nepieciešama. Ja pasākums ir paredzēts visdrīzāk labos laika apstākļos, tad Jums iespējams pietiekama būs mazas nojumes īre. Taču pasākumiem, kuros gaidāms liels viesu apjoms un, kas notiek neprognozējamos apstākļos, derēs apjomīgas slēgtās nojumes īre.

KĀZU TELTS NOMA - SKAISTI UN NODERĪGI

Bieži vien nojumes īre kļūst par sarežģītu uzdevumu, jo telts vajadzīga kādam īpašam pasākumam, kā piemēram, kāzām. Kāzu telts noma ir serviss, kas spēj tieši ietekmēt visa pasākuma norisi. Tad, ja kāzu telts noma ir veikta profesionāli, gan jaunlaulātie, gan viesi paliks apmierināti ar pasākumu. Ļoti praktiski ir tas, ka kāzu telts noma parasti ir ne tikai tīri nojumes īre, bet tāpat arī nojumes dekorēšana atbilstoši pasākuma stilistikai.

 

IZDEVĪGA IR ARĪ BĀRA LETES NOMA

Gadījumā, ja vēlaties, lai āra pasākumā tiktu eleganti servēti dzērieni, labs aprīkojuma pakalpojums ir bāra letes noma. Bāra letes noma ļauj pasniegt kokteiļus jebkur, kur tas ir nepieciešams - kaut nojumes vidū. Bāra letes noma arī ļaus pasūtīt praktiskāko letes novietojumu tādā veidā, lai lete izskatītos ne tikai eleganta, bet tāpat arī parocīga bārmeņiem.

Lai arī kas Jums ir nepieciešams - bāra letes noma, gāzes sildītāju noma vai nojumes īre - izvēlieties pasūtīt pakalpojumus no pieredzējuša uzņēmuma!