Trenažieru zāle Teikā- Veselības fabrika

2016-06-18 13:19

Lieliska pašsajūta, izskats un veselība ir aspekts, par ko domā daudzi. Mūsdienās ir daudz iespēju, kā gādāt par sevi, viena no tādām ir sporta klubs. Labs fitnesa klubs ne tikai dod iespēju kārtīgi izkustēties, tādā veidā uzlabojot veselību un pašsajūtu, bet arī gūt pozitīvas emocijas. Ja arī Tu meklē vietu, kur trenēties, labs variants var būt sporta klubs Veselības Fabrika.

Sporta klubs Veselības Fabrika sniedz plašu piedāvājumu - gan visdažādākās grupu nodarbības, gan arī personāltreniņus un trenažieru zāli. Tādā veidā šis sporta klubs atbilstošs ikvienai gaumei, vecumam, sagatavotības līmenim. Lai gūtu pilnīgāku priekšstatu par klubu un tā telpām, iespējams izmantot mājaslapā pieejamo panorāmas skatu.

Vairāk lasi- https://www.vfabrika.lv/nodarbibas/trenazieru-zale/!

GRUPU NODARBĪBAS, TRENAŽIERU ZĀLE, PERSONĀLTRENIŅI - IZVĒLIES SEV INTERESĒJOŠO!

Ja esi grupu nodarbību cienītājs un interesē, piemēram, veselības vingrošana, pilates, aerobika vai kalanētika, fitnesa klubs Veselības Fabrika ir laba izvēle. Grupu nodarbības notiek četrās zālēs, lielākā no tām ir 200 m2 liela.

Fitnesa klubs piedāvā arī personāltreniņus, ko var organizēt gan kluba telpās, gan arī ārpus tām. Ja izvēlēsies šo iespēju, personāltreneris izveidos piemērotāko treniņprogrammu un palīdzēs to realizēt!

Protams, klubā ir arī trenažieru zāle. Trenažieru zāle ir ar plašu aprīkojumu, turklāt vienmēr vari rēķināties ar zāles trenera padomiem, lai sasniegtu vēl labākus rezultātus.

SPORTA KLUBA ABONOMENTS - IZDEVĪGĀKAM FITNESA CENTRA APMEKLĒJUMAM

Noturēt motivāciju un ietaupīt finanses palīdzēs sporta kluba abonoments. Sporta kluba abonoments ir lielisks variants situācijās, kad ir vēlme iepazīties ar kluba darbību, gan arī, piemēram, tad, ja fitnesa klubu plāno apmeklēt neregulāri vai vēlies apmeklēt kādas īpašas grupu nodarbības. Ieskaties piedāvājumā un izvēlies, kurš ir  Tev vēlamākais sporta kluba abonoments!

Lai trenažieru zāle , kā arī citas kluba piedāvātās iespējas būtu pieejami, jāiegādājas abonoments, kas jāaktivizē viena mēneša laikā. Pirms kluba pakalpojumu izmantošanas svarīgi iepazīties arī ar citiem noteikumiem, piemēram - trenažieru zāle patstāvīgiem treniņiem pieejama sākot no 14 gadu vecuma.

PLAŠS PIEDĀVĀJUMS UN DAŽĀDAS PRIEKŠROCĪBAS

Fitnesa klubs Veselības Fabrika piedāvā ne tikai izdevīgus abonomentus, bet arī atlaižu karti, kas tās īpašniekam nodrošina patīkamas atlaides. Piemēram, ja fitnesa klubs apmeklēts 3 mēnešus, tiek iegūts sudraba statuss, kas nodrošina 5 % atlaidi abonomentiem un iespēju uzaicināt vienu draugu, kas arī klubu varēs apmeklēt par sudraba cenām.

Vēl viens pakalpojums, ko nodrošina sporta klubs Veselības Fabrika - solārijs. Izvēlei gan horizontālais, gan vertikālais solārijs. Jūties un izskaties labi kopā ar klubu Veselības Fabrika!