Trenežieru zāle- Veselības Fabrika

2016-03-14 12:32

Viennozīmīgi, dzīvei un katrai dienai jābūt balansā starp profesionālu nodarbošanos un atpūšanos. Lai gan strādāšana, gan brīvais laiks būtu pilnībā izbaudāms, par labu nāk sports un veselīgs uzturs. Bet kur sportot, ja ārā līst lietus un vairs nav pieejama vingrošanas zāle, kur sportojāt vidusskolas gados? Par mūsdienās atzītu variantu kalpo trenežieru zāle. Jebkādi laikapstākļi ir labi, lai tiktu apmeklēta sporta zālei, jo tajos varēsiet izmantot gan plašu klāstu ar trenažieriem, gan cilvēkresursu, kas piemeklēs pareizo nodarbības veidu tieši Jūsu ķermeņa muskuļu grupām. Bet vienmēr ir spēkā jautājums – atrast laiku regulārām sporta nodarbībām vai sportot ik pa laikam?

 

IETAUPIET, SPORTOJOT IK DIENAS!

 

Kā Jūs domājat - pastāv atšķirība starp 7 ābolu apēšanu nedēļas pēdējā dienā un septiņu ābolu apēšanu nedēļas laikā, ēdot pa vienam ābolam katru dienu? Ir, un identisks princips ir attiecināms arī uz sportošanas regularitātes un intensitātes attiecību. Tieši tāpēc sporta kluba abonements ir prātīgākais ieguldījums, kad tiek apmeklēta svaru zāle. Jāatcerās, ka trenežieru zāle parasti nozīmē lielas telpas, līdz ar to arī pastāvīgas izmaksas, lai sporta zāle bez ilgstoša pārtraukuma funkcionētu, tādējādi garantējot Jums iespēju jebkurā dienas laikā pievērsties treniņiem. Iespējams, tāpēc fitnesa klubi mēdz piekopt tādu cenu politiku, kur trenežieru zāles abonements ir ievērojami izdevīgāks, nekā vienreizīgi apmeklējumi. Turklāt, trenežieru zāles abonements strādā kā izcils motivators un neatlaidības atgādinātājs, jo ir grēks izlaist sportošanas dienas, ja trenežieru zāle jau ir nofinansēta mēnesi uz priekšu. Ja ir nolemts par fiziskās formas un laba garastāvokļa uzturēšanu ar sportošanu, sākotnēji jāizvēlas sporta centrs, uz ko doties.

 

IZBIJUŠĀ VEF FABRIKAS BŪVĒ TAGAD TRENEŽIERU ZĀLE!

 

Veselības Fabrika ir trenežieru zāle ne tikai esošajiem atlētiem, bet arī nākotnes censoņiem. Veselības Fabrika atrodas leģendārajā VEF fabrikas būvē, līdz ar to šī trenežieru zāle iemanto patīkamu atmosfēru. Pateicoties plašajām telpām un efektīvai ventilēšanas sistēmai, trenežieru zāle Veselības Fabrika atšķiras ar īpaši svaigo gaisu, jo sporta klubs ir sarežģītāk pieelpojams. Trenežieru zāle Veselības Fabrika darbojas katru darba dienu laikā no 7:00 līdz 22:00 un brīvdienās fitnesa centrs darbojas no 09:00 līdz 21:00. Trenežieru zāle atrodas Rīgā, Brīvības gatvē 214M, 3.stāvā. Veselības Fabrika piedāvājumā ietilpst gan grupu nodarbības, gan personāltreniņi, gan arī trenažieru zāle, kur trennēties individuāli. Lai saņemtu paplašinātu informāciju par pakalpojumu klāstu, apmeklējiet mājaslapu www.vafbrika.lv. Ja gribat pieteikties nodarbībām vai rodas citi jautājumi, trenežieru zāle tā darba laikā ir sasniedzama pa tel.nr. 67887188, 27887188 vai e-pastā info@vfabrika.lv.