Vai kredīti online pieejami ikvienam?

2017-07-12 12:02

Dzīve ir negaidītu notikumu pilna un neatliekami izdevumi vairs nav nekas neparasts. Mums katram ir savs veids, kā šādas situācijas atrisināt. Varbūt par atbildi var kļūt kredīti online.

 

 

Viens no aspektiem, kas aizņemties gribētājus vilina visvairāk - kredīti online ir noformējami bez ķīlas, galvojuma un citām birokrātiskām darbībām. Brīžiem varētu likties, ka šāds kredīta aizdevums spēj atrisināt gandrīz visas nebūšanas - līdz atbildei vien dažas vienkāršas darbības datorā. Tomēr kredīti online, tāpat kā ikviens cits kredīta aizdevums, ir svarīgs solis, kas rūpīgi jāizsver.

Uz aizdevumu mēdz pretendēt personas ar dažādu pieredzi, tāpēc nereti rodas jautājums, kur un vai vispār saņemams kredīts ar sliktu kredītvēsturi. Ņemot vērā, ka online kredīti tiek izsniegti ar vienkāršākiem noteikumiem, kur vienīgā garantija ir kredītņēmēja maksātspēja un kredītvēsture, firmu, kuru piedāvājumā ir kredīts ar sliktu kredītvēsturi, nav.
Vēl viens faktors, kas tiek izvērtēts, saņemot kredīta pieteikumu, ir personas vecums. Katrs aizdevējs paredz vecuma ierobežojumu, kā ietvaros kredīta aizdevums tiek izsniegts. Vairumā gadījumu tas ir no 20 gadiem. Tomēr ir arī iespējas aizdevumu saņemt no 19 gadiem vai no 18 gadiem.
Sms kredīts
Daudzu aizdevēju piedāvājumā arī sms kredīts, ar ko nauda ir tikai vienas īsziņas attālumā. Tas var noderēt tad, ja aizdevums vajadzīgs steidzami. Plašāku informāciju saņemsiet - https://www.viasms.lv/lv/blogs/vel-atraks-par-atro-aizdevumu-sms-kredits

Kas piemērotāks - ilgtermiņa vai īstermiņa kredīts?

Kredīti online noderīgi dažādās situācijās. Piemēram, ja nepieciešamā naudas summa ir salīdzinoši maza, noderīgs būs īstermiņa kredīts. Īstermiņa kredīts parasti jāatdod pēc 30 dienām, apmērs, ko var saņemt ir līdz dažiem simtiem eiro. Jāņem arī vērā - jaunajiem klientiem maksimālā summa mēdz būt mazāka, kā tad, ja īstermiņa kredīts tiek ņemts atkārtoti. Savukārt lielāku plānu īstenošanai piemērots ātrais aizdevums uz garāku laika posmu. Šāda tipa ātrais aizdevums piedāvā saņemt līdz dažiem tūkstošiem eiro un jāatmaksā saskaņā ar maksājumu grafiku. Lai saprastu, kurš ātrais aizdevums ir noderīgākais, apzinies savas vajadzības un izvērtē iespējas.

Kā aizņemties atbildīgi

Mūsdienu mainīgajā ritmā īstermiņa kredīts vai ātrais aizdevums uz ilgāku laiku var kļūt par atbilstošu atbildi. Protams, tikai ar nosacījumu, ja pirms tā noformēšanas iepazīsies ar visiem līguma nosacījumiem un būsi drošs par savu maksātspēju. Laicīgi neatdots parāds var negatīvi ietekmēt tālāko dzīvi, piemēram, sabojāt kredītvēsturi. Un, kā zināms, kredīts ar sliktu kredītvēsturi izsniegts vairs netiek.