Virtuves dvieļu serviss birojiem

2016-07-20 13:24

Katras firmas īpašnieks zina, cik liela nozīme ir uzņēmuma telpu iekārtojumam, sevišķi, ja tur uzturas klienti. Ja esi iecerējis ne tikai parūpēties par efektīvu, klientiem un darbiniekiem tīkamu iekārtojumu, bet arī spodrināt uzņēmuma tēlu, izvēlies Berendsen pakalpojumus.

Berendsen Tekstila Serviss klientiem piedāvā vēl kādu pakalpojumu –  dvieļu serviss . Tas nozīmē, ka lietotie virtuves dvieļi pēc noteikta laika tiek apmainīti pret jauniem. Virtuves dvieļi piemēroti lietošanai arī birojos, uzņēmumos, kafejnīcās un citur. Domājot par klientu ērtībām, Berendsen nodrošina tīrus virtuves dvieļus katru nedēļu. Šie virtuves dvieļi neatstāj pūkas uz glāzēm un citiem traukiem. Virtuves dvieļi labi pilda savas funkcijas - virtuves dvieļi izgatavoti no kvalitatīvas kokvilnas.

Berendsen piedāvājumā dažādi pakalpojumi, piemēram, higiēnas serviss. Berendsen piedāvātais sanitārās telpas aprīkojums palīdzēs veidot sakārtotu vidi gan vērienīgos uzņēmumos, gan mazās firmās . Higiēnas aprīkojums ir īpaši nozīmīga lieta, lai nodrošinātu patīkamu darba vidi gan darbiniekiem, gan, piemēram, kompānijas sadarbības partneriem. Mūsdienīgajā un funkcinonālajā tualetes telpu aprīkojumā ietilpst dažādas noderīgas lietas, piemēram, ziepju dozatori. Uzņēmuma piedāvājumā esošie putu ziepju dozatori ir praktiski un ērti lietošanā, turklāt putu ziepes ir ļoti efektīvs risinājums. Ziepju dozatori izstrādāti tā, lai  ar vienu spiedienu  rokās nonāktu precīzi 0,4 ml ziepju. Pateicoties precīzajam daudzumam un koncentrētajai konsistencei,tas ir arī ekonomisks risinājums.

GAISA ATSVAIDZINĀTĀJI UN TUALETES BIRSTE - KLIENTU UN DARBINIEKU ĒRTĪBĀM

Piedāvājumā ietilpst arī gaisa atsvaidzinātāji. Atšķirībā no citām gaisa atsvaidzinātāju sistēmām, Berendsen gaisa atsvaidzinātāji neizplata gaisā nepatīkamas kristāliskas daļiņas. Tā vietā aromāts izdalās gaisā pakāpeniski . Atšķirībā no citiem gaisa atsvaidzinātājiem, Microtrans® patentētie gaisa atsvaidzinātāji nemaskē smakas. Tie tās neitralizē. Tāpēc  tualetes telpa smaržos jauki pat dienas beigās. Atsvaidzinātāja darbības pamatā ir neliels patentēts siltumelements, kura sastāvā nav smagie metāli, savukārt aromāts nesatur pazīstamos alergēnus.

Savukārt, Berendsen tualetes birste ir ne vien higiēnisks, bet arī dizainiski gaumīgs sanitārais risinājums. Ar šo piedāvājumu  sanitārajās telpās vienmēr būs pieejama tīra un higiēniska tualetes birste.  Tualetes birste ievietojama vienreizējas lietošanas tvertnē, kas jānomaina pēc noteikta grafika.  Regulāra nomaiņa un antibakteriālā virsma garantē augstu higiēnas līmeni. Ar gaumīgo un vienkāršo dizainu šī tualetes birste labi iederas pārējo preču klāstā.

Berendsen nodrošina arī pilnu maināmo paklāju servisu, kas ļaus ērti izvēlēties telpām piemērotākos - gan dizaina paklājus, gan gumijas paklājiņus un citus . Izvēloties šo servisu, ietaupīsi gan laiku, gan naudu, jo, paklāji tiek regulāri mainīti, tādēļ, nebūs jāuztraucas par to tīrību.

Gaisa atsvaidzinātāji, ziepju dozatori, tualetes birste, virtuves dvieļi , kā arī citi efektīvi risinājumi Tava uzņēmuma vajadzībām. Atvieglo savu ikdienu kopā ar Berendsen!