ĀTRIE KREDĪTI INTERNETĀ - ONDO.LV

2014-11-28 15:12
Ņemot vērā iespējas, ko nodrošina internets, novērtēti tiek arī ātrie kredīti internetā. Tā ir iespēja īsā  un pieejamā veidā aizņemties sev nepieciešamo naudas summu .
Ondo.lv - aizņemies izdevīgi:
- Tiek piedāvāts pirmais kredīts bez maksas ;
- Ērta aizdevuma atmaksas termiņa pagarināšana ;
- Iespēja saņemt aizdevumu norādītajā bankas kontā tikai 10 minūšu laikā ;
- Iespēja visu kontroļēt - lietotāja profilā apskatāma visa svarīgā informācija par aktuālajiem aizdevumiem un izdevīgiem piedāvājumiem.
Ja vajadzīgs ātrs naudas aizdevums, izvēlies Ondo.lv!
Lai pirmais bezprocentu kredīts no Ondo.lv drīzā laikā būtu tavā bankas kontā, jāievēro tikai trīs vienkāršas darbības - jāreģistrējas un jāizvēlas nepieciešamo naudas summu un termiņu ; jāapstiprina reģistrācija ; jāgaida aizdevums savā bankas kontā. 
Svarīgi, ka bezmaksas aizdevums tiek izsniegts tikai pirmajā aizņemšanās reizē. Tomēr lieliski piedāvājumi gaida arī pārējos klientus - piemēram, SMS kredīts.
SMS kredīts tiek nodrošināts tiem Ondo.lv klientiem, kuri jau ir reģistrējušies aizdevēja mājas lapā. Sms kredīts paver iespēju saņemt aizdevumu piemēram, iepirkšanās vai ceļojuma laikā. Vienkārši nosūti vienu pieprasījuma īsziņu un jau pēc neilga brīža saņem sev nepieciešamo naudas summu !
 
 AIZDEVUMS TAVIEM IKDIENAS TĒRIŅIEM -ONDO.LV
 
Kredīts internetā ir lielisks risinājums dažāda veida situācijās - piemēram, kad nepieciešamas finanses neparedzētu tēriņu segšanai. Lai arī noteiktie atmaksas termiņi ir diezgan īsi, tomēr vienmēr pastāv iespēja atmaksas termiņu pagarināt.
Aizdevums pie Ondo.lv pieejams uz 30 dienām. Tomēr arī Ondo.lv piedāvā lielisku iespēju - pagarināt atmaksas termiņu. Viss, kas jādara- jāieskaita Ondo.lv bankas kontā pagarināšanas maksa. 
Ātrais kredīts pie Ondo.lv jaunajiem klientiem tiek izsniegts līdz EUR 300. Savukārt, sākot no otrās aizņemšanās reizes pieejamā aizdevuma summa būs EUR 425.
Laba ziņa ikvienam - Ondo.lv piedāvājumu klāstā arī kredīts bez ķīlas. Tas nozīmē, ka aizdevumu iespējams noformēt bez ķīlas, galvojuma un citu laikietilpīgu formalitāšu kārtošanas. Ātrie kredīti - pieejams risinājums dažāda veida situācijās. Izmanto to sniegtās priekšrocības arī tu- ieskaties Ondo.lv