Ātrs un ērts kredīta aizdevums internetā no 50 Eiro

2014-04-03 12:12

ātrie kredītiIegūsti ātro kredītu 15 minūtēs, izdarot 3 soļus - ātrie naudas aizdevumi internetā labi piemēroti katram, kas nokļuvis naudas grūtībās. Piereģistrējies mājaslapā, izvēlies konkrētu naudas aizdevuma apjomu un tev izdevīgāko laiku un veic tā apstiprināšanu. Aizdevumi pieejami no viena mēneša līdz pat atmaksas termiņam līdz 2 gadiem. Pēc pāris minūtēm, kad eksperti būs izvērtējuši iesniegto informāciju, saņem naudu. Reģistrējoties būs nepieciešams uz institūcijas bankas kontu pārskaitīt 0,01 Eur apmērā, kura atpakaļ netiks atskaitīta un kalpos kā garants drošai naudas aizdevuma pārskaitīšanai tavā bankas kontā. Vēl tev aktuālas informācijas saņemšanai par ātro naudas aizdevumu opcijām, laikā no plkst. 7.00 - 24.00 iespējams konsultēties pie klientu apkalpošanas speciālistiem.

Naudas aizdevuma pieteikuma nosūtīšana un izskatīšana ir bez maksas. Tāpat nevajag veikt pirmo kredīta iemaksu, kas lieti var noderēt pēkšņās finansiālajās problēmās. Ātro kredītu vivus.lv var noformēt ikviens Latvijas Republikas pastāvīgais iedzīvotājsvecumā no 20 līdz 75 gadiem ar regulāriem ikmēneša ienākumiem. Pie pieteikuma izskatīšanas tiks vērsta vērība pie personas parādsaistību vēstures - vai tā ir pozitīva un vai nav bijuši neievēroti termiņi kredīta atmaksāšanai. Tiem, kas ir reģistrēti parādnieku reģistrā, naudas aizdevumu var arī nepiešķirt .

Piesakot ātro kredītu internetā, klientam tiek noteikts kredīta summas limits. Tā ir lielākā iespējamā klientam pieejamā aizdevuma summa, kas piemērojama attiecīgi pret naudas līdzekļu ienākumu un izdevumu attiecību. Pieejamā kredīta limita summas apjomu var uzzināt, piereģistrējoties mājaslapā vai jau izveidotajā profilā. Ikvienam ir iespēja pieteikt tikai vienu aizdevumu. Situācijās, kad noderētu papildus naudas līdzekļi jau esošajam naudas aizdevumam, iespējams palielināt esošā aizdevuma naudas summu līdz maksimālajam kredītlimitam. Situācijā, kad kad iespējami kavējumi kredīta atmaksas grafikā,  tiek piedāvāta aizdevuma atlikšanas variants uz 30 dienām.