IF, BALTA, GJENSIDIGE U.C. APDROŠINĀTĀJI VIENUVIET - MANAPOLISE.LV

2014-04-25 17:16

manapoliseLatvijas likumi paredz, ka ikvienai uzskaitē esošai automašīnai, kas arī piedalās ceļu satiksmē, obligāta prasība ir OCTA apdrošināšana. Mājaslapā Manapolise.lv ir iespējams pieteikt gan OCTA polisi, gan KASKO, kas aizsargās pret negaidītiem naudas līdzekļu izdevumiem.
Obligātā civiltiesiskā apdrošināšana pasargā tā tiesīgo lietotāju vai īpašnieku ceļu negadījumos. Tā aizsargā pret potenciālo risku nodarīt veselības vai mantiskos zaudējumus , kas radušies negadījumā iesaistītajām trešajām personām. Par zaudējumu atlīdzināšanu parūpējas apdrošinātājs, pasargājot apdrošināšanas ņēmēju pret finansiālo līdzekļu tēriņiem. OCTA apdrošināšana ir izmantojama visu Eiropas Savienības valstu teritorijās, un arī tādās valstīs kā Norvēģija, Šveice, Lihtensteina, Islande. Ja, esot ārpus Latvijas, saņem atgādinājumu par polises termiņa beigām, apmeklē Manapolise.lv un noformē garantēto OCTAs polisi. Pirms došanās izbraukumos ar automašīnu ārpus Latvijas uz ilgāku laiku, pārbaudi apdrošināšanas termiņu, jo ārvalstīs ir vēlama OCTA apdrošināšanas klātbūtne drukātā veidā. Toties tepat, Latvijā, tādas prasības nav. Ej uz https://www.manapolise.lv/ lai pieteiktos apdrošināšanai.
Otrs transporta līdzekļu apdrošināšanas veids ir KASKO, kas ir brīvprātīgā transportlīdzekļa apdrošināšana. KASKO var nopirkt tādiem transportlīdzekļiem kā vieglajām un kravas automašīnām, motocikliem, autobusiem, traktortehnikai. Ar KASKO transportlīdzekļa īpašnieka maciņš būs pasargāts no dažādiem riskiem. Ļaunprātīga trešās personas rīcība, stikla plīsums, dabas stihijas radītie zaudējumi, piemēram, uzkritis koks vai krusas sabojāta transportlīdzekļa virsbūve. Uzskaitītie ir daži no piemēriem, kuru visus tēriņus nosedz apdrošinātājs.
Mājaslapā Manapolise.lv ir iespējams lietot parocīgo OCTA un KASKO rīku, kur, ievadot datus par transportlīdzekli, varēsi saņemt vismaz 6 apdrošinātāju kompāniju piedāvājumus. No tiem tev būs iespēja izvēlēties tev izdevīgāko un atbilstošāko variantu. Apdrošinies 7 dienas nedēļā, katrā laikā internetā - viegli un ātrā laikā!