Aizdevums pie labākā kredītdevēja

2014-04-03 14:24

aizdevumsNoformē ātro naudas aizdevumu 3 soļos, 15 minūtēs - ātrie kredīti internetā ļoti labi piemēroti cilvēkiem ar pēkšņām finansiālajām problēmām. Veic reģistrāciju mājaslapā, izvēlies vajadzīgo kredīta apmēru un tev izdevīgāko termiņu un apstiprini. Ātrie aizdevumi tiek izsniegti no viena mēneša līdz pat atgriešanas termiņam līdz diviem gadiem. Dažās minūtēs pēc ātrā kredīta pieteikuma apstiprināšanas saņem pieprasīto summu savā kontā. Pie reģistrācijas obligāti jāpārskaita 0,01 Eur, kas kalpo kā garants drošai naudas aizdevuma pārskaitīšanai tavā bankas kontā.

Katrs 20 līdz 75 gadus vecs Latvijas Republikas pastāvīgais iedzīvotājs par pieteikt īstermiņa ātro aizdevumu. Kā viena no prasībām ātrā aizdevuma izsniegšanai ir nokārtotas parādsaistības un pozitīva kredītvēsture. Tāpat arī nepieciešams mobilā telefona numurs un e-pasts, kas būs jānorāda pie reģistrēšanās mājaslapā. Reģistrēties un pieteikties naudas aizdevumam ir iespējams jebkurā diennakts laikā. Aizdevuma summas katru dienu no 7.00 līdz 24.00. Tas, cik ātri nauda ienāks kontā, atkarīgs no bankas.

Ikvienam ātro kredītu klientam individuāli ir noteikts kredītlimits, kas ir maksimālā summa, ko var aizņemties. To var uzzināt, pie reģistrācijas izveidotajā profilā. Katrs var noformēt tikai vienu aizdevumu. Apstākļos, kad noderētu papildus finansējums jau esošajam  kredītam, var palielināt konkrētā aizdevuma naudas summu līdz maksimālajam kredīta limitam. Situācijā, kad nevari saņemto ātro aizdevumu atgriezt tā paredzētajā termiņā, var paildzināt kredīta atmaksu uz 30 dienām.