BĒRNU RATUS UN CITAS MAZULIM NEPIECIEŠAMĀS LIETAS IZDEVĪGI PĒRC VEIKALĀ 1A.LV

2014-10-09 19:03

Latvijā interneta veikali ir kļuvuši par iecienītu iepirkšanās veidu. Un ne bez iemesla. Piemēram, veikals 1a.lv piedāvā daudz un dažādu preču vienuviet- par izdevīgām cenām. Sagādāt visu nepieciešamo savam mazulim ar interneta veikalu palīdzību šķiet lieliska doma daudziem topošajiem vecākiem- tas ļauj nesteidzīgi aplūkot visus piedāvājumus, iepirkties sev ērtā laikā, kā arī ietaupīt .

Veikalā 1a.lv iegādājami gan universālie, gan sporta rati. Plašais preču klāsts un lielā cenu amplitūda ļaus katrai ģimenei nopirkt atbilstošus bērnu ratus.

 Iepirkšanās vietnē 1a.lv atradīsi rotaļlietas ikvienam bērnam- kā piemēram, Lego, galda spēles, konstruktorus, automašīnas, lelles un daudz ko citu.

 

KVALITATĪVAS SMARŽAS PAR VISLABĀKAJĀM CENĀM- 1A.LV

Interneta veikalā 1a.lv vari iegādāties arī smaržas un kosmētiku sejas un ķermeņa kopšanai. Sortimentā ir smaržas dažādām gaumēm un vajadzībām- piemēram, ikdienai, sportiskām aktivitātēm vai kādām svinībām.

 Veikalā 1a.lv iespējams iegādāties ne tikai smaržas , bet arī lieliskus kosmētikas līdzekļus ikvienai gaumei, piemēram- ķermeņa losjonus, dažāda veida dezodorantus un dušas želejas .

Nezini, ko dāvināt vīrietim? Izvēlies kādu no piedāvātajiem dāvanu komplektiem, kuros ietilpst augstvērtīgi ķermeņa un sejas kopšanas līdzekļi. Veikalā 1a.lv iegādājamas arī vīriešiem domātas smaržas un līdzekļi sejas un ķermeņa kopšanai.

Ja neesi pārliecināts par gaviļnieka gaumi, izmanto iespēju pasniegt viņam dāvanu karti.  1a.lv piedāvā iegādāties arī dāvanu kartes dažādās vērtībās- sākot no 10 eiro. Ņemot vērā daudzveidīgo preču klāstu, ikviens varēs izvēlēties tieši sev tīkamo - piemēram, kosmētiku vai preci hobijam. Iegādāties dāvanu karti ir vienkārši - jāizvēlas dāvanu karte par vēlamo summu un jāveic pasūtījuma noformēšana. Arī piegāde tiek organizēta tāpat kā citiem pirkumiem - klients var izvēlēties sev vienkaŗšāko preces saņemšanas veidu- piemēram, veikala 1a.lv birojā Rīgā , ar kurjera, pasta stacijas vai pakomātu starpniecību. Svarīgi, ka piegāde parasti neaizņem daudz laika- aptuveni 2-3 dienas.

Ar dāvanu karti var norēķināties par ikvienu pirkumu veikalā 1a.lv. To var izmantot gan kā pilnu, gan arī kā daļēju pirkuma atmaksu - atlikušo naudas summu piemaksājot naudā.

Ja vēlies izdevīgi iepirkties- vērts apmeklēt interneta veikalu 1a.lv. Tur atradīsi dažādas preces visām prasībām. Pateicoties ērtajai pasūtījuma noformēšanai un vienmēr zemajām cenām, veikals 1a.lv ir kļuvis par iecienītu iepirkšanās vietu.

Vislabākās dāvanas, preces mājai, hobijiem gan ikdienā, gan svētkos meklē veikalā 1a.lv!