Būvmateriāli internetā - labas cenas un ērta pirkumu veikšana

2014-03-27 13:48

būvmateriāliĒkas remontam vajadzīgi būvmateriāli? Lai aiztaupītu savu laiku, iepērkoties neskaitāmos būvmateriālu veikalos, veic pirkumus Prof.lv būvmateriālu interneta veikalā. Tur tu varēsi atrast visu vajadzīgo vienkāršam mājas remontam, būvelementus un to konstrukcijas namu būvniecībai, kā arī aprīkojumu mājai un dārza labiekārtošanai. Piedāvājumā - bez tam daudzveidīgā izvēlē - bloki, ģipškartons un tā stiprinājuma elementi, dažādi materiāli siltumizolācijai un citi būvmateriāliizvēles iespēju plašajā veikalā Prof.lv.

Fibo, Aeroc, Texoblock celtniecības bloki

Pašlaik ļoti aktuāli ir gāzbetoa un keramzīta blokinesošo sienu konstrukcijām un dažādu namu būvniecībā. Prof.lv piedāvā ļoti labas cenas un garantē celtniecības preču piegādi pa visu Latviju. Būvmateriālu preču katalogā vari izraudzīties keramzīta Keraterm un Fibo blokus. Keramzīta blokus var izmantot kā virs zemes līmeņa, tā arī zem zemes līmeņa celtniecībā. Bez tam tiem ir lielastiprība, kas nodrošina konstrukciju stabilitāti triecienu ietekmē. Ar gāzbetona blokiem Aeroc, Roclite u.c., ir iespējams sasniegt augstus energoefektivitātes rādītājus. Tādēļ tie ir izmantoti ārējo sienu nesošām konstrukcijām kā aizpildījumu daudzstāvu namu un privātmāju būvniecībā.

Standarta, pretvēja, triecienizturīgais un cita veida ģipškartons

Remontdarbiem pērc pasaulē zināmu ražotāju būvmateriālus. Prof.lv preču sarakstā ieraudzīsi labas kvalitātes ģipškartonu un tā stiprinājumus no Norgips un Knauf ražotājiem.Prof.lv veikala mājaslapā ir iespējams nopirkt reģipša plāksnes un to savienojumus no Norgips un Knauf ražotājiem. Kā piemēram, ģipškartons ar augstām mitruma aizsardzības īpašībām iekštelpu apdarei. Ļoti labi piemērots vannasistabām, dušas telpām, pirts un citu telpu remontiem, jo tajā ir paaugstināts mitruma līmenis. Savukārt mājas šķērssienu konstrukciju izbūvei ir iespējams pasūtīt standarta reģipsi. Tas ir noderīgs un praktisks būvniecības materiāls ar ilgu kalpošanas laiku, kurš atbilstošs maziem telpu remontdarbiem, kā arī profesionālām rekonstrukcijām. Remonta zonās, kur nepieciešams papildus ugunsdrošības garants, pasūti Knauf vai Norgips ugunsizturīgo ģipškartonu, kuru atšķir pēc sarkanas krāsaspārklājuma. Reģipšamateriāla sastāvā ir stiklašķiedras un uguni slāpējošas vielas piedevas un kas to ļauj izmantot sienu, kolonnu, griestu konstrukcijām, garantējotpapildus drošību uguns nelaimes apstākļos. Pretvēja ģipškartonu no Norgips un Knauf ražotājiem izmanto siltumizolācijas nodrošināšanai un ārsienu aizsardzībai pret vēju.Blīvi apšūtāsplāksnes aiztur sienu konstrukcijasno vēja ietekmes, kas paredz minimalizēt potenciālos siltuma zudumus. Ēkām, kuras ir pakļautas stipriem triecieniem, kā piemēram, deju klubi, skolas un slimnīcas trepju telpas u.tml., ir ieteicams lietot izturīgās reģipša plāksnes. Izturīgās reģipša plāksnes piemērotas izbūvēm ar īpašām un specifiskām vajadzībām - skaņas izolācijai, ugunsdrošībai, mitrumizturībai utt.