BRILLES LASĪŠANAI – STILS UN GAUME KATRAM VĪRIETIM!

2015-02-20 17:33
Tas nebūt nav noslēpums, ka ne visiem ir lieliska redze. Citi nēsā brilles, citi kontaktlēcas. Manaslecas.lv ir tiešsaistes veikals, kurā ikviens varēs atrast sev piemērotāskās brilles vai kontaktlēcas ar atbilstošajiem lēcu stiprumiem, rāmīšu krāsām vai kādu cita stila elementu. Manaslecas.lv atradīsi gan kontaktlēcas, kas paredzētas lietošanai tikai vienu dienu, gan tādas, kuras lietot varēsi pat vairākus mēnešus. Vienas dienas kontaktlēcas ir piemērotas tiem, kuri nevēlas uztraukties par to kopšanu.
Apskatot piedāvājumu, atradīsi un varēsi pasūtīt kontaktlēcas, kas paredzētas lietošanai vienu vai trīs mēnešus.Viena mēneša kontaktlēcām ir vairāki lietošanas režīmi. Dienas kontaktlēcas, lēcas ar pagarinātu lietošanas laiku kā arī kontaktlēcas, kas paredzētas diennakts lietošanai. Savukārt, trīs vai sešu mēnešu kontaktlēcas paredzētas lietošanai pa dienu. Vakarā, kad lēcas vairs nav nepieciešamas, tās no acīm jāizņem, jāveic nepieciešamā apkope un naktī jāatstāj speciālā šķīdumā. Ja Tu meklē brilles gan sievietei, gan vīrietim, tad Manaslecas.lv ir īstā vieta, kur tās meklēt. Lasāmbrilles sievietēm pieejamas ar romantisku un sievišķīgu dizainu. Lasāmbrilles pieejamas ar dažādiem stiprumiem - + 1.0, + 1.5 vai + 2.0. Savukārt, vīriešu brilles (https://www.manaslecas.lv/lv/viriesu-brilles/) pieejamas melnā krāsā ar dūmakainu stiklu, kas neapšaubāmi atvieglo lasīšanu spilgtā gaismā. Tāpat, pieejamas klasiskas brilles ar melnām, metāla kājiņām. Bet tiem, kuri grib iegādāties brilles kā modernu aksesuāru, Manaslecas.lv piedāvājumā varēsi atrast izteiksmīgas brilles ar krāsainu rāmi vai dizainētām kājiiņām.
 
Neraugoties uz to, ka kontaktlēcas ir dažādas, tām visām var piemeklēt ko kopīgu, proti, kopšanas līdzekļus. Iegādājoties kontaktlēcu kopšanas līdzekli, ir jāzina, ka tas nodrošina gan kontaktlēcas attīrīšanu, gan dezinfekciju. Savukārt, hialuronāta hidroksīds, kas arī ir kopšanas līdzekļu sastāvā, nodrošina acs mitrināšanu un radzenes aizsardzību. Ja esi jau iegādājies kontaktlēcas, taču īsti nezini kuru kopšanas līdzekli nopirkt, sazinies ar Manaslecas.lv klientu apkalpošanas speciālistiem! 
 
Ja mājas lapā jau esi atradis sev piemērotākās brilles vai kontaktlēcas, vari ienākt ciemos Manaslecas.lv A’telpā. Tur vari izvēlētās brilles apskatīt, aptaustīt, piemērīt un visbiedzot arī iegādāties Savukārt, ja nolem pasūtīt kontaktlēcas internetā jau šodien, saņemt tās varēsi vienas dienas laikā.Ja esi pārliecināts par savu izvēli un izlem pasūtīt savu pirkumu jau šodien, tad preces Tu varēsi saņemt jau nākamajā dienā! Turklāt, gan brilles, gan kontaktlēcas vienmēr ir Tev blakus, Manaslecas.lv noliktavā Arī par briļļu saņemšanu, Manaslecas.lv ir kārtīgi padomājušas. Ērtākais un draudzīgākais variants kā saņemt savu pasūtījumu ir iegriezties Manaslecas.lv draugu optikas salonā "Metropole". Bet, ja Tu labāk izvēlētos kādu citu variantu, tad ieskaties mājas lapas sadaļā Piegāde un izvēlies sev izdevīgāko variantu