ČETRU ZVAIGŽŅU SPA VIESNĪCA PIE BALTEZERA

2017-02-15 14:09

Gadījumā, ja plānojat relaksēties un Jums vajadzīga lieliska viesnīca, kur būs gan restorāns, gan SPA procedūras un arī mūsdienīga konferenču zāle. Droša izvēle ir viesnīca Baltvilla, jo šī viesnīca ļaus Jums relaksēties skaistā vietā netālu no Rīgas.

 

 

ĪSTĀ VIESNĪCA, KURĀ IZMANTOT SPA

Viesnīca Baltvilla nodrošina šeit dažāda izmēra numuriņus, kuri būs domāti visu viesu vajadzībām. Tad, ja šobrīd esat ieradies uz SPA, viesnīca nodrošina standarta numuriņus, kuri ir aptuveni 20 kvadrātmetru plaši un patīkami. Taču, ja viesnīca ir romantikas pilnas nedēļas nogales sastāvdaļa, Jums būs iespēja izvēlēties arī luksuss klases numurus. Viesnīca būs arī draudzīga viesiem ar pārvietošanās traucējumiem, jo arī viesi, kas pārvietojas ratiņkrēslos, varēs ērti nokļūt savos numuriņos. Viesnīca būs pretīmnākoša tāpat arī Jūsu mājdzīvniekiem - atbraucot uz SPA procedūrām, Jūs savu suni vai kaķi varat ņemt līdz uz numuru, jāpiebilst vien, ka par papildus maksu.

 

SPA DIVIEM SNIEGS JAUNU PIESKĀRIENU JŪSU ROMANTIKAI

Saspringtajā ikdienas ritmā būs īpaši svarīgi atrast brīdi sev pašam - tādā gadījumā spēs līdzēt izdarīt relaksējoši SPA rituāli. Personīgas SPA masāžas un SPA diviem Jums ļaus dabūt nepieciešamo enerģijas lādiņu tālākiem sasniegumiem. Jūsu labsajūtai ir tiek piedāvāti vairāk nekā 20 īpaši SPA piedāvājumi sievietēm, vīriešiem un arī SPA diviem. Pēc SPA viesnīca Baltvilla nodrošinās iespēju baudīt lieliskas vakariņas, jo viesnīcā ir arī restorāns tikai pāris metru no ezera.

 

RESTORĀNS UN TĀ ĒDIENI BŪS LABS PĀRSTEIGUMS

Un pēc SPA diviem nobaudīšanas, vajadzīgs arī labs restorāns, kur ieturēt gardu maltīti. Baltvilla viesnīcā būs atrodams arī restorāns, kur visos gadījumos pieejamas maltītes no pilnīgi svaigiem pārtikas produktiem un izbaudāms lielisks skats uz Baltezeru. Restorāns piedāvā īpašus Vidusjūras reģiona ēdienus nekur citur, kā Rīgas tuvumā, tāpēc, ka šis restorāns strādā šefpavāra, kurš audzs Sicīlijā, vadībā. Baltvilla restorāns būs lieliska vieta, kurā nobaudīt pusdienas ar mīļoto, radiem vai draugiem!

 

PIEDĀVĀTA TIKS PAT KONFERENČU ZĀLE

Arī tādā gadījumā, ja Jums vajadzīga viesnīca, kurā ir mūsdienīga konferenču zāle, viesnīca Baltvilla būs labākā vieta. Pie tam Baltvilla sortimentā ir ne tik vien 1 konferenču zāle, bet pat pilnīgi trīs dažādas ietilpības konferenču zāles. Tieši Jūsu situācijai konferenču zāle būs aprīkota ar visu vajadzīgo, lai Jūsu pasākums būtu izdevies.