DARBA AIZSARDZĪBA DROŠAI VIDEI DARBĀ - FNSERVISS.LV

2015-07-29 19:40
FN-Serviss ir uzņēmums, kura piedāvājumā pakalpojumi lieliem un maziem uzņēmumiem visā Latvijā. Tā būs laba izvēle, ja aktuāla ugunsdrošība, darba drošība, civilā aizsardzība un vides aizsardzība.
Gādājot par drošību uzņēmumā, ugunsdrošība ir viens no svarīgākajiem faktoriem. Lai ugunsdrošība uzņēmumā būtu vislabākajā kārtībā, izvēlies Fn-Serviss .
Lai ugunsdrošība būtu teicamā līmenī, FN-Serviss piedāvājumā ugunsdzēšamie aparāti. Izvēlei ne tikai ugunsdzēšamie aparāti, bet arī to pārbaudīšana. Tāpat FN-Serviss darbinieki sniegs konsultācijas ar ugunsdrošību saistītos jautājumos. Izvēloties FN-Serviss pakalpojumus, varēsi būt pārliecināts, ka visi uzņēmuma rīcībā ugunsdzēšamie aparāti būs labā kārtībā.
Protams, FN-Serviss piedāvājumu klāstā ne tikai ugunsdzēšamie aparāti, bet arī vairākas citas ugunsdrošības sistēmas. Viena no tām- gāzes dzēšanas sistēma, kuras darbībā tiek izmantota ogļskābā gāze. Dzesēšanas sistēma, kurā tiek izmantota ogļskābā gāze, ir viena no lētākajām. Jāpiemin, ka šāda sistēma, kurā tiek izmantota ogļskābā gāze, tiek izmantota tāda veida telpās, kur pastāvīgi neuzturas cilvēki, jo ogļskābā gāze var veicināt cilvēka smakšanu.
Būtiski, ka FN-Serviss piedāvā parūpēties arī par drošību mājā, piedāvājot mazo ugunsdrošības komplektu. Tajā ietilpst lokālais dūmu detektors un ugunsdzēsības pārklājs. Tāpat dūmu detektors iegādājams arī atsevišķi, kā arī dažādās variācijās. Lai uzzinātu, kurš dūmu detektors būs piemērotākais , atliek tikai ieskatīties FN-Serviss mājas lapā vai sazināties ar uzņēmuma komandu. Dūmu detektors kalpos kā labs ieguldījums ugunsdrošības jautājumos gan uzņēmumā, gan mājās.
Vēl viens FN-Serviss nodrošinātais pakalpojumus - darba aizsardzība. Darba aizsardzība ietver gan konsultācijas, gan darba vides risku novērtēšanu un instruktāžas. Tāpat tiek piedāvāti arī darba aizsardzības kursi, kurus izejot, var strādāt par darba aizsardzības speciālistu. Kopā ar FN-Serviss kursiem varēsi parūpēties, lai darba drošība firmā būtu vislabākajā līmenī. Darba drošība - labs ieguldījums biznesā. Rūpējies par sava uzņēmuma attīstību, rūpējoties par tā darbiniekiem- darba aizsardzība ļaus realizēt abus šos aspektus.
Vēl viena sfēra, par kuru gādā FN-Serviss, ir vides aizsardzība. FN-Serviss piedāvā iegādāties absorbentu materiālus  un līdzekļus, lai varētu nodrošināt  to, ka vides aizsardzība tiek realizēta vislabākajā iespējamā veidā. Vides aizsardzība ir būtisks faktors, lai parūpētos par drošu un sakoptu darba vidi.
Uzņēmumā svarīga ir arī civilā aizsardzība un civilās aizsardzības plāna izstrāde. Ja vajadzīga civilā aizsardzība uzņēmumā, FN-Serviss palīdzēs realizēt civilās aizsardzības plānu, kā arī to saskaņot ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu.
Civilā aizsardzība, darba aizsardzība, vides aizsardzība, ugunsdrošība, tai skaitā arī ugunsdzēšamie aparāti un dūmu detektors, un dažādi citi piedāvājumi drošībai - izvēlies FN-Serviss!