FIZIOTERAPIJA VESELĪBAS PROFILAKSEI UN UZLABOŠANAI

2017-03-30 10:42

Viesnīca Baltvilla skaistā Baltezera krastā nodrošina daudzveidīgus pakalpojumus jebkuram – šeit pieejami ne vien ērti un mājīgi numuri, bet arī spa pakalpojumi, konferenču zāles, sporta centrs, Baltvilla restorāns. Mūsu viesnīcā iekārtots arī rehabilitācijas centrs, kurā pieejami fizioterapija, ārstnieciskās masāžas, medicīniskās rehabilitācijas pakalpojumi. Viesnīca Baltvilla gaida Jūs!

Fizioterapija sekmīgi ārstē slimības, kas ir saistītas ar kustību traucējumiem, kaulu, saišu, locītavu un muskuļu problēmām. Fizioterapija ir svarīga pie sirds un asinsvadu slimībām un plaušu saslimšanām, lai normalizētu elpošanu, atjaunotu cilvēka fizisko izturību un līdzsvarotu sirds darbību. Fizioterapija, kuru piedāvā viesnīca Baltvilla, līdzēs Jums mazināt ikdienā izveidojušos muskuļu un saišu saspringumu, ļaujot izvairīties no locītavu problēmām, diskomforta un sāpēm. Mūsu viesnīcas piedāvātā fizioterapija iekļauj arī tādus retāk sastopamus terapijas veidus kā motomed kustību terapija, slinga terapija, tredmils. Pie mums pieejama fizioterapija arī bērniem.

KONFERENČU ZĀLES TIEŠI JŪSU VAJADZĪBĀM!

Viesnīca Baltvilla piedāvā ar visu vajadzīgo tehniku aprīkotas, mūsdienu prasībām atbilstošas konferenču zāles dažādu pasākumu rīkošanai. Konferenču zāles ir piemērotas gan maziem, gan lieliem sarīkojumiem ar atšķirīgu cilvēku daudzumu. Viesnīcā izvietotas 3 konferenču zāles – Zaļā zāle, Oranžā zāle, Dzeltenā zāle, katrā no tām varēsiet uzņemt atšķirīgu pasākumu dalībnieku skaitu. Mūsu piedāvātās konferenču rīkošanas iespējas noder gan uzņēmumiem, gan organizācijām semināru un konferenču rīkošanai.

REHABILITĀCIJAS CENTRS GAN PIEAUGUŠAJIEM, GAN BĒRNIEM

Viesnīca Baltvilla uzņem ne vien viesus, bet sniedz dažādus citus vajadzīgus pakalpojumus, piemēram, šeit darbojas Baltvilla restorāns, konferenču zāles, rehabilitācijas centrs. Mūsu viesnīcas rehabilitācijas centrs viesiem piedāvā tādas iespējas kā klasiskā masāža, fizioterapija, ūdens terapija. Par bērnu veselību jārūpējas jau no mazām dienām, tādēļ mūsu rehabilitācijas centrs sniedz dažādus pakalpojumus bērniem – vingrošanu bērniem, jauno vecāku skolu, kustību terapiju mazuļiem.

 

BALTVILLA RESTORĀNS – VIDUSJŪRAS VIRTUVE AR STARPTAUTISKĀM NIANSĒM

Baltvilla restorāns ļāuj jaukā gaisotnē nobaudīt pārsteidzošus, interesantus, gardus ēdienus, kas raksturīgi Vidusjūras virtuvei. Viesnīca Baltvilla ļaus Jums baudīt gan atpūtu draugu lokā, gan romantisku vakaru, gan lietišķas vakariņas, jo Baltvilla restorāns piedāvā daudzveidīgas iespējas un maltītes.

VIESNĪCA BALTVILLA – VISAS IESPĒJAS LIELISKAI LAIKA PAVADĪŠANAI

Ja vēlaties parūpēties par savu veselību, sarīkot lietišķu tikšanos vai atpūsties tuvu Rīgai, izvēlieties mūsu viesnīcas pakalpojumus! Viesnīca Baltvilla – pilnībā aprīkotas konferenču un semināru zāles, veselības centrs, mājīgi numuriņi, restorāns Baltezera malā. Ienāciet www.baltvilla.lv un uzziniet visu par mūsu pakalpojumiem!