FN-SERVISS- RISINĀJUMI UGUNSDROŠĪBAS JAUTĀJUMOS

2015-02-17 09:48
Ugunsdrošība un ar to saistītie jautājumi ir svarīgi lielos un mazos uzņēmumos. Viens no uzņēmumiem, kas nodrošina efektīvus, ar ugunsdrošību saistītus pakalpojumus, ir FN-Serviss.
FN- Serviss ir profesionāļi, kas labi pārzina savu darbu, tāpēc, izvēloties šī uzņēmuma pakalpojumus, varēsiet būt pārliecināts, ka tiks ieteikti vispiemērotākie risinājumi . FN-Serviss ne tikai piedāvā dažādas drošības sistēmas, bet arī nodrošina to uzstādīšanu. 
FN-Serviss piedāvājumu klāstā dažāda veida drošības sistēmas, lai katrs uzņēmums varētu izvēlēties sev piemērotākās.
 
FN-Serviss piedāvā dažādas signalizācijas sistēmas. Būtiska ir, piemēram, ugunsdrošības signalizācija.
Būtiski piebilst, ka ugunsdrošības signalizācijas uzstādīšana atsevišķos gadījumos ir obligāta prasība.
FN-Serviss saviem klientiem piedāvā divu veidu automātiskās signalizācijas iekārtas - konvencionālo ugunsdzēsības signalizācijas sistēmu un adrešu ugunsdzēsības signalizācijas sistēmu
Konvencionālā analogā ugunsdzēsības signalizācijas sistēma visbiežāk tiek izvietota nelielās telpās. Ar šo sistēmu ātri var identificēt zonu, kurā radies ugunsgrēks vai bojājums. Savukārt adrešu ugunsdzēsības sistēma efektīva būs lielākos objektos. Katram no dektatoriem ir konkrēta adrese, kas ļaus precīzi noteikt bojājuma vai ugunsgrēka izcelšanās vietu.
Plašāku informāciju par signalizācijas sistēmām uzzināsi mājas lapā Fnserviss.lv
FN-SERVISS PIEDĀVĀJUMĀ ARĪ LABĀKIE RISINĀJUMI DARBA UN CIVILĀS AIZSARDZĪBAS SFĒRĀ
Fn-Serviss darbojas arī darba aizsardzības jomā, saviem klientiem sniedzot tādus pakalpojumus kā darba vides iekšējā uzraudzība, obligāto veselības pārbaužu noteikšana, darba vides riski un to novērtēšana, kā arī vairākus citus.
Savukārt tie, kuriem interesē darba aizsardzības tēma, lieliska iespēja būs uzņēmuma organizētie darba aizsardzības kursi. Šie darba drošības kursi nodrošinās visas nepieciešamās pamatzināšanas, lai pēc to pabeigšanas varētu strādāt par darba aizsardzības speciālistu Kursu laikā tiek aplūkotas tādas tēmas, kā, piemēram, darba vides riska faktori, darba aizsardzība un daudzas citas.
Fn-Serviss pakalpojumu klāstā arī jau pieminētā darba aizsardzība, darba iekšējā uzraudzība  un ar to saistīti pasākumi. Tā ir laba iespēja rūpēties par drošu darba vidi.
Ja nepieciešams civilās aizsardzības plāns, arī tā izstrādi var uzticēt FN-Serviss komandai, kas izstrādās tieši konkrētajam uzņēmumam piemērotu civilās aizsardzības plānu, kā arī saskaņos to ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu.
Rūpējies par drošu darba vidi kopā ar FN-Serviss komandu. Vairāk uzzināt vari - Fnserviss.lv (https://fnserviss.lv/).