HIGIĒNAS SERVISS UZŅĒMUMIEM

2017-04-20 12:17

Ikviens grib būt labiekārtotā vidē, taču telpu uzturēšana bieži vien prasa ne mazums pūļu. Tiem, kas vēlas parūpēties par sakoptu vidi savā firmā, noderīgi būs Berendsen pakalpojumi.

 

Berendsen piedāvājumā dažādi pakalpojumi, piemēram, higiēnas serviss. Berendsen sanitārās telpas aprīkojums palīdzēs radīt sakārtotu vidi gan lielos uzņēmumos, gan mazās firmās . Higiēnas aprīkojums ir īpaši svarīgs, lai garantētu patīkamu darba vidi gan kolēģiem, gan, piemēram, kompānijas sadarbības partneriem. Modernajā un funkcinonālajā tualetes telpu aprīkojumā ietilpst , piemēram, putu ziepju dozators. Piedāvājumā esošie putu ziepju dozatori ir praktiski un ērti , turklāt ar putu ziepēm netīrumus var nomazgāt īpaši efektīvi. Ziepju dozatori izstrādāti tā, lai  ar vienu spiedienu  rokās nonāktu precīzi 0,4 ml putu ziepju. Pateicoties precīzajam daudzumam un koncentrētajai konsistencei,tas ir arī ekonomisks risinājums.

 

Piedāvājumā arī paklāju nomas pakalpojumi-https://www.berendsen.lv/gumijas-paklaji

 

GAISA ATSVAIDZINĀTĀJI, KAS NEZAUDĒ AROMĀTA STIPRUMU LĪDZ PAT LIETOŠANAS BEIGĀM

Aprīkojumā ietilpst arī gaisa atsvaidzinātāji. Atšķirībā no citām gaisa atsvaidzinātāju sistēmām, Berendsen gaisa atsvaidzinātāji neizplata gaisā nepatīkamas kristāliskas daļiņas. Tā vietā aromāts izplatās gaisā pakāpeniski bez aerosolu un dažādu mehānismu lietošanas. Atšķirībā no citiem gaisa atsvaidzinātājiem, Microtrans® patentētie gaisa atsvaidzinātāji nemaskē smakas. Tie tās neitralizē. Tādēļ  tualetes telpa smaržos labi vienmēr. Atsvaidzinātāja darbības pamatā ir neliels patentēts siltumelements, kura sastāvā nav smagie metāli, savukārt aromāts neizraisa alerģijas.

 

Berendsen sortimentā arī tualetes birste. Komplektā ietilpst ne vien tualetes birste, bet arī sienas stiprinājums. Akopējam nav jāpārvieto tualetes birste, ietaupās kopējais tīrīšanas laiks. Turklāt, lai tiktu nomainīta tualetes birste, nav jāpasūta jaunas tvertnes – tiek veikta to regulāra piegāde. Tualetes birste no Berendsen ir izdevīgs variants, jo regulāra birstu nomaiņa iznīcina baktēriju perēkļus, turklāt birstei ir mūsdienīgs dizains, kas  labi iederas ikvienā interjerā.

 

BERENDSEN PIEDĀVĀJUMĀ ARĪ VIRTUVES DVIEĻI

Berendsen Tekstila Serviss klientiem nodrošina vēl kādu pakalpojumu –  kokvilnas dvieļu nomu . Tas nozīmē, ka lietotie virtuves dvieļi regulāri tiek apmainīti pret jauniem. Virtuves dvieļi paredzēti lietošanai arī birojos, uzņēmumos, kafejnīcās un citur. Gādājot par klientu ērtībām, Berendsen nodrošina tīrus virtuves dvieļus katru nedēļu. Šie virtuves dvieļi neatstāj pūkas uz traukiem. Virtuves dvieļi labi pilda savas funkcijas - virtuves dvieļi gatavoti no augstas kvalitātes kokvilnas.

 

Tas nav viss - pie Berendsen arī maināmo paklāju serviss un mopu noma.

Arī šie pakalpojumi  ir nozīmīgs ieguldījums tīrības uzturēšanā. Berendsen pārstāvji darbojas vairākās Latvijas pilsētās. Kompānijas pārstāvji vienmēr būs priecīgi sniegt konsultācijas par piemērotākajiem risinājumiem .

 

Gaisa atsvaidzinātāji, ziepju dozatori, tualetes birste, virtuves dvieļi , kā arī citi efektīvi risinājumi Tava uzņēmuma vajadzībām. Atvieglo savu ikdienu kopā ar Berendsen!