IKVIENAM BRĪVDABAS PASĀKUMAM PAR PATVĒRUMU NO LIETUS UN VĒJA KALPOS TELŠU NOMA

2017-02-28 20:34

Dziesmu un deju svētki, Baltic Beach Party Liepājā, laulību ceremonijas, skolēnu sporta spēles un citas aktivitātes svaigā gaisā nav iedomājami bez pajumtes, kad sauli aizsedz mākoņi un sāk līt lietus, snigt sniegs vai pūst auksts ziemeļvējš. Lai izvairītos no šādām situācijām, viens variants ir izmantot, piemēram, viesu mājas, kultūras namus vai citas komerciālas telpas. 

Daudz ekonomiskāks un ērtāks variants ir pārvietojamās teltis. Kāpēc? Teltis var pievest gandrīz jebkur, ātri uzstādīt un pēc pasākuma demontēt. Tā iemesla pēc telšu noma ir tik ļoti nepieciešams serviss, rīkojot daudzveidīgus pasākumus. Tieši telšu noma, gāzes sildītāji terasēm un citi telšu piederumi, piemēram, tribīne un saliekamā skatuve ir SIA "Akurāts" specifika.

ILGGADĒJI PĀRBAUDĪTA KVALITĀTE VISĀ BALTIJAS TERITORIJĀ - TELŠU NOMAS KOMERSANTS "AKURĀTS"

“Akurāts” ir dibināts 2005. gadā un ļoti ātri ir kļuvis par atzītāko telšu un to aprīkojuma iznomātāju Latvijā. Kopš 2007.gada “Akurāts” telšu noma pieejama arī pārējā Baltijas teritorijā. Telšu noma, montāžas serviss un papildus tehniskais aprīkojums ir  atslēgu kopums, lai ikviena klienta pasākums būtu izdevies – tieši tāda ir uzņēmuma misija. "Akurāts" partneru lokā ir arī daudzas celtniecības un būvniecības firmas, kas mūsu teltis izmanto kā noliktavas, kā arī nepatīkamos laika apstākļos novieto teltis celtniecības vietās, lai netiktu iepauzēts celtniecības vai būvniecības process. “Akurāts” piedāvājumā esošās teltis un nojumes ir dažādu izmēru - no 9 līdz 1500 m².

GĀZES SILDĪTĀJI LABAI PAŠSAJŪTAI ARĪ VĒSAJOS GADALAIKOS

Pirmkārt, teltis nodrošinās cilvēkus pret vēju un citiem nepatīkamiem nokrišņiem, un, otrkārt, gāzes sildītāji uzturēs siltu gaisu tajās un atstās drēgnumu ārpus teltīm.. Tie spēj apsildīt apmēram 20 kvadrātmetru lielu platību. Uzņēmuma pārstāvji parūpēsies, lai gāzes sildītāji tiktu korekti uzstādīti un demontēti. Propāna gāzes sildītāji tiek iznomāti kopā ar to lietošanas pamācību. Piedevām, tā nav vienīgā sildierīce – “Akurāts” piedāvā arī sildlampas.

TRIBĪNE – KOMPAKTS UN NODERĪGS POSTAMENTS APMEKLĒTĀJU UZRUNĀŠANAI UN SPONSORU REKLAMĒŠANAI

Tribīne ir papildaprīkojums, kuru rekomendējam klientiem, kuru paredzētajos pasākumos ir ieplānotas arī, piemēram, pasākuma vadītāju uzrunas. Mūsu gatavotā tribīne parasti ir ražota no bērza saplākšņa. Ja klienta pasākumā ierodas arī prese, tad tribīne ir perfektais objekts, uz kā uzstādīt reklāmu, kas būs apskatāma pilnīgi visai publikai, kā arī, piemēram, video operatoriem. Tribīne bieži tiek dēvēta par oratora pulti, tieši tāpēc uzskatām, ka tribīne nodrošinās papildus pašpārliecinātību jebkuram cilvēkam, kurš uzstāsies aiz tās. Tribīnes izmēri nav akmenī kalti, bet tā lielākoties ir apmēram 1,2 m augstumā, 0,7 m platumā.

UZŅĒMUMA BĀZES VIETA - ĀDAŽI

"Akurāts" birojs un noliktava atrodas Ādažos, Muižas ielā 9 un rezervēt teltis Jūs varat mājaslapā www.akurats.lv un pa tālruņiem 67394933 un 26338888. Sazinieties jau tagad!