LASĀMBRILLES – STILS UN GAUME IKVIENAM!

2015-02-20 17:35
Nav noslēpums, ka ne visiem ir perfekta redze. Citi nēsā brilles, citi kontaktlēcas. Manaslecas.lv ir interneta veikals, kurā ikviens varēs atrast sev piemērotāskās brilles vai kontaktlēcas ar atbilstošajiem lēcu stiprumiem, rāmīšu krāsām vai kādu cita stila elementu. Manaslecas.lv atradīsi gan kontaktlēcas, kas paredzētas lietošanai tikai vienu dienu, gan tādas, kuras lietot varēsi pat vairākus mēnešus. Tāpat, šīs lēcas būs piemērotas tiem, kuri saskaras ar dažādām alerģiskām reakcijām.  Lietojot vienas dienas kontaktlēcas, tās izņemt varēsi jebkurā brīdī un neuztraukties par to, ka esi samaksājis par tām, taču lietot nevari.
Aplūkojot piedāvājumu, atradīsi un varēsi nopirkt kontaktlēcas, kas paredzētas lietošanai vienu vai trīs mēnešus.Viena mēneša kontaktlēcām ir vairāki lietošanas režīmi. Dienas kontaktlēcas, lēcas ar pagarinātu lietošanas laiku kā arī kontaktlēcas, kas paredzētas diennakts lietošanai. Savukārt, trīs vai sešu mēnešu kontaktlēcas paredzētas lietošanai pa dienu. Vakarā, kad lēcas vairs nav nepieciešamas, tās no acīm jāizņem, jāveic nepieciešamā apkope un naktī jāatstāj speciālā šķīdumā.
 
Manaslecas.lv pieejamas dažādas kontaktlēcas, Tev jāzina,ka tām visām kopīgs ir viens – tīrīšanas līdzekļi. Lai arī kontaktlēcu kopšanas līdzekļi atšķiras, tie tomēr pilda vienu kopīgu funkciju. Iegādājoties kontaktlēcu tīrīšanas līdzekli, ir jāzina, ka tas nodrošina gan kontaktlēcas attīrīšanu, gan dezinfekciju. Savukārt, tīrīšanas līdzeklī esošās vielas kā hialuronāta hidroksīds, nodrošina acs mitrināšanu un aizsargā radzeni. Ja esi jau iegādājies kontaktlēcas, taču īsti nezini kuru kopšanas līdzekli iegādāties, sazinies ar Manaslecas.lv klientu apkalpošanas speciālistiem! Ja Tev jau ir pieteikta konsultācija pie Manaslecas.lv optometrisitiem, tad Tu vari būt drošs, ka A'telpā sastapsi tikai pašu labāko, ko pasaules optikas speciālisti ir izgudrojuši. Tavas acis tiks apskatītas ar labāko redzes pārbaudes aparatūru.Jau esi pamanījis, ka Manaslecas.lv piedāvājumā gan brilles, gan acu pilieni, taču piedāvājumā atradīsi arī skropstu tušas. Ūdens noturīgas, ogļu melnas krāsas, apjomu un garumu piešķirošas. Tādas ir Manaslecas.lv esošās skropstu tušas no firmas GOSH. Ja vēlies būt pārliecināta par to, ko pērc, tad šeit īsumā par ražotāju GOSH. GOSH ir kosmētikas uzņēmums, kas dibināts Dānijā. Uzņēmuma misija ir ienest skaistumu pie saviem klientiem. GOSH ražo augstas kvalitātes produktus, ko var nopirkt septiņdesmit piecās pasaules valstīs, tostarp arī pie mums - Manaslecas.lv.
 
Ja Manaslecas.lv interneta veikalā jau esi atradis sev piemērotākās brilles vai kontaktlēcas, taču aplūkojot visu piedāvājumu neesi drošs par to kā brilles piestāvēs, vari arī iegriezties Manaslecas.lv A’telpā. Tur varēsi gan apskatīt brilles, gan piemērīt tās, gan arī iegādāties. Savukārt, ja nolem pasūtīt lasāmbrilles internetā jau šodien, saņemt tās varēsi vienas dienas laikā. Kādēļ tik ātri? Jo visas brilles un kontaktlēcas atrodas tepat uz vietas, Manaslecas.lv noliktavā. Arī par briļļu saņemšanu, Manaslecas.lv ir kārtīgi padomājušas. Brilles varēsi saņemt Rīgā, Latvijā un visā plašajā pasaulē! Ērtākais un draudzīgākais variants kā saņemt savu pasūtījumu ir iegriezties Manaslecas.lv draugu optikas salonā "Metropole". Bet, ja Tu labāk izvēlētos kādu citu variantu, tad ieskaties mājas lapas sadaļā Piegāde un izvēlies sev izdevīgāko variantu Manaslecas.lv Tev vienmēr būs pa ceļam, lai arī kurā pasaules malā Tu būtu Ja aplūkojot piedāvājumu neesi pārliecināts par savu izvēli, negaidi un sazinies ar Manaslecas.lv konsultantiem, zvanot uz 202 11 202.