MODERNAIS SMART TV MŪSDIENĪGIEM CILVĒKIEM - PĒRC IZDEVĪGI VEIKALĀ 1A.LV!

2014-11-28 14:32

   1a.lv ir arī datoru veikals. Tajā varēsi atrast augstas kvalitātes datorus par izdevīgām cenām. Piedāvājumā personāldatori, portatīvie datori, planšetes, kā arī dažādi aksesuāri datora ērtākai un veiksmīgākai lietošanai.

Planšetes ir moderns un ērti lietojams izgudrojums, kas spēj aizstāt portatīvo datoru - sevišķi ārpus mājas vai ceļojuma laikā. Ar planšetes starpniecību var sērfot internetā, sazināties sociālajos tīklos, un arī veikt neskaitāmas citas darbības vienkāršāk.

Savukārt, ja esi iecerējis iegādāties modernu televizoru, ielūkojies plašajā Smart TV klāstā! Mūsdienās, kad ļoti strauji attīstās tehnoloģijas, Smart TV kļūst arvien iecienītāki - tie paver iespēju lasīt, piemēram,  ziņu portālus un sociālos tīklus- neizmantojot datoru. 1a.lv nopērkami atsevišķi televizoru modeļi, kuros jau iestrādātas vairākas iecienītas lietotājprogrammas - piemēram, Skype un Youtube.

Vairāk par Smart TV uzzini šeit- https://www.notepad.lv/raksti/17445/smart-tv-interneta-veikala-1alv/

Ieskaties 1a.lv bagātīgajā televizoru klāstā, un izvēlies sev tīkamāko Smart Tv. Starp citiem mūsdienīgajiem televizoriem īpaši izceļams ir LG smart Tv, kas ir ne vien kvalitatīvs un funkcionāls, bet tagad nopērkams par īpaši izdevīgu cenu.

Būtiski, ka mūsdienīgais Smart Tv tagad pieejams ikvienam- interneta veikalā 1a.lv tiek nodrošināts arī līzings ar izdevīgiem noteikumiem. Ieskaties 1a.lv ,lai uzzinātu vairāk!

 

TELEFONU LĀDĒTĀJI UN AKSESUĀRI PLAŠĀ IZVĒLĒ - 1A.LV

Izmanto iespēju internetā iegādāties ne tikai mobilos telefonus, bet arī to aksesuārus. Veikala 1a.lv klāstā daudz un dažādi mobīlo telefonu aksesuāri .

Interneta veikals piedāvā iegādāties dažādus aksesuārus, kas ne vien papildinās telefona izskatu, bet arī veiks aizsargājošas funkcijas- piemēram, maciņus, apvalkus, vāciņus un ekrāna aizsargus. Tāpat veikalā iegādājami arī telefonu lādētāji, baterijas un daudz citu nepieciešamu lietu .

 1a.lv vari iegādāties telefona lādētāju tieši vajadzīgajam telefona modelim. Katrai precei ir apraksts, kurā pievienota plaša un detalizēta informācija , kas palīdzēs izvēlēties  nepieciešamo. Preču klāstā ne tikai telefonu lādētāji, bet arī kabeļi, kas veiks nepieciešamo datu pārraidi uz datoru.

Labākos telefona lādētājus un mobīlo telefonu aksesuārus iespējams nopirkt veikalā 1a.lv. Ieskaties un pārliecinies !

 

ONLINE VEIKALĀ 1A.LV IEGĀDĀJIES ARĪ PRECES MĀJAI UN HOBIJIEM

 

Interneta veikalā nopērkamas arī sporta preces- piemēram, sporta veidu inventārs, kā arī svara stieņi un hanteles.

Sortimentā gan vieglas hanteles, piemēram- 2 x 0,5 kg , gan arī hanteles nopietniem treniņiem- piemēram, 10 kg smagas. Izvēlies vēlmēm un iespējām atbilstošo un uzturi savu ķermeni labākajā formā!

 1a.lv vari iegādāties arī dažādas virtuvē noderīgas preces, piemēram, virtuves svarus. Piedāvājumā esošie virtuves svari būs praktisks palīgs ikvienā virtuvē. Izvēlies kādus no precīzajiem un kvalitatīvajiem virtuves svariem un izmēģini jau sen kārota ēdiena recepti bez bažām par neizdošanos.

Vēl viena noderīga lieta mājvietai- led spuldzes- arī nopērkamas veikalā 1a.lv. Lietojot led spuldzes savam mājoklim veiksi milzīgu ieguldījumu elektroenerģijas un citu svarīgu resursu taupīšanā. Turklāt- veikalā 1a.lv šīs spuldzes pieejamas par īpaši labām cenām.

1a.lv- noderīga iepirkšanās visai ģimenei. Bez visa iepriekš minētā šeit atradīsi atradīsi arī plašu bērnu preču klāstu - kā piemēram, bērnu ratus un aprūpes piederumus, kā arī spēles un rotaļlietas dažāda vecuma bērniem- piemēram, daudzu iecienīto lego. Iegādājami daudz un dažādi lego komplekti visiem vecumiem un gaumēm - ieskaties un pārliecinies pats!