Naudas aizdevums internetā - atbilde negaidītās situācijās

2017-06-28 12:00

Šobrīd naudas kredīti tiek noformēti dažādām vajadzībām. Ja nepieciešams naudas aizdevums, piemēram, mājokļa vai automašīnas iegādei, cilvēki visbiežāk dodas uz banku. Taču tas ir diezgan sarežģīts process. Bet, ko darīt tad, ja papildu nauda vajadzīga pēc iespējas ātrāk?

 

Pie nebanku kredītkompānijām pieejami dažādi naudas kredīti, tāpēc tie noderēs gan tad, ja finanses vajadzīgas nelielu tēriņu dzēšanai, gan arī tad, ja plāni ir lielāki. Pirms izlem, kurš naudas aizdevums konkrētajai situācijai ir atbilstošākais, izvērtē, kāda summa Tev aktuāla. Tas palīdzēs saprast- uz kādu termiņu naudas aizdevums būtu jānoformē.

Vairāk uzzini- https://www.viasms.lv/lv/blogs/pareiza-izvele-atrie-krediti-bez-kilas

Kredīts bez maksas - aizņemies un nepārmaksā ne centa

Īstermiņa kredīts bez ķīlas parasti tiek izsniegts dažu simtu eiro apmērā. Jārēķinās, ka šāds aizdevums parasti jāatdod 30 dienu laikā. Izvēloties, kurš kredīts bez ķīlas Tavai situācijai ir piemērotākais, uzmanību pievērs arī tādiem kritērijiem kā procentu likme un aizdevuma izsniegšanas ātrums. Pie vairākiem aizdevējiem tiek izsniegts kredīts bez maksas. Kredīts bez maksas paredz, ka pēc termiņa beigām jāatmaksā tikai aizdevuma pamatsumma - tikai tik, cik paņēmi. Jāņem vērā, ka tas attiecināms tikai uz tiem, kuri pie konkrētā aizdevēja aizdevumu noformē pirmo reizi.

Lai arī kredīts bez maksas var būt vilinoša izdevība, jāpatur prātā, ka tas bez papildu izdevumiem pieejams vien tad, ja tiek atdots termiņā. Nereti kredītdevēji nodrošina arī izdevību atlikt atmaksas termiņu, taču tad būs jārēķinās ar papildu izmaksām.

Naudas aizdevums lielākiem mērķiem

Savukārt, ja aktuāls naudas aizdevums uz garāku termiņu, pirms tam rūpīgi izvērtē, kāds būtu piemērotākais ikmēneša maksājuma apmērs. Ilgtermiņa kredīts var palīdzēt, ja iecerēts aizņemties naudu, piemēram, mājokļa labiekārtošanas darbiem, taču nevajag aizmirst, ka katrs aizdevums ir atbildība

Tas, ka internetā noformējams kredīts bez ķīlas, nav vienīgā labā ziņa. Domājot par kredītņēmējiem, pieejami arī SMS kredīti, kas noder situācijā, kad nauda nepieciešama steidzami. SMS kredīti dod iespēju aizņemties naudu ar vienas SMS starpniecību. Taču - SMS kredīti pieejami tikai , pastāvīgiem klientiem.

Atbildīgas kredīta noformēšanas noteikumi

Pirms saproti, kur aizņemties naudu, pārliecinies, ka atbilsti visām tā izvirzītajām prasībām -
> Esi Latvijas Republikas pastāvīgais iedzīvotājs;
> Tev ir pastāvīgi ienākumi;
> Tava kredītvēsture ir laba;
> Tu atbilsti aizdevēja noteiktajam vecuma ierobežojumam. Visbiežāk naudas kredīti saņemami no 20 vai 21 gada vecuma.

Naudas kredīti un SMS kredīti var būt atbilde dažādos brīžos, taču, pirms aizņemties naudu, būtiski izvērtēt savu maksātspēju. Noformē aizdevumu tikai tad, ja bez tā patiešām nevari iztikt un, ja esi pārliecināts, ka varēsi to atdot paredzētajā termiņā.