NEPIECIEŠAMS KREDĪTS? IESKATIES LIVIT.LV UN IZVĒLIES IZDEVĪGĀKO

2015-03-25 16:36
Nav noslēpums, ka ātrie kredīti mūsdienās kļuvuši ļoti iecienīti, jo piedāvā lielisku iespēju tikt pie nepieciešamās naudas summas maksimāli ātri. Turklāt ērtās noformēšanas dēļ tas ir labs risinājums dažāda veida situācijās.
Ātrie kredīti iecienīti kļuvuši ne vien ērtās noformēšanas, bet arī izdevīgo nosacījumu dēļ. Kurš gan negrib īsā laikā tikt pie kārotā aizdevuma, turklāt - nepārmaksāt? Vai arī saņemt kredītu ar citiem draudzīgiem noteikumiem?
Kredīts internetā ir ērti noformējams - neizejot no mājas . Tas dod iespēju ietaupīt ne vien laiku, bet nereti arī naudas līdzekļus.
Šobrīd, kad kredītu sniedzēju piedāvājums ir ļoti plašs, svarīgi neapjukt daudzveidīgajā piedāvājumu klāstā. Lai izvēlētos sev atbilstošāko aizdevēju, būtiski salīdzināt vairākus no tiem. Tas visērtāk izdarāms kādā no ātro kredītu salīdzināšanas portāliem. Viens no tādiem ir Livit.lv, kas nodrošina iespēju salīdzināt vadošos aizdevējus.
Lai izvēlētais aizdevums būtu maksimāli izdevīgs, Livit.lv piedāvā kredītu salīdzināšanu pēc vairākiem kritērijiem.
Piemēram, viens no kritērijiem, kas tiek vērtēts salīdzināšanas tabulā, ir izdevība pirmo kredītu saņemt bez maksas. Pirmais aizdevums bez maksas nozīmē, ka kredītam nepiemēro procentu likmi - atdod tik, cik aizņēmies! Svarīgi, ka bezprocentu kredīts saņemams pie lielas daļas iecienītāko aizdevēju. Bezmaksas kredīts - izdevība, kuru noteikti nevajadzētu laist garām.
Otrs būtiskais faktors noteikti ir pieejamā kredīta summa - pie dažādiem aizdevējiem tā mēdz atšķirties. Piemēram, Ondo.lv pirmajā aizņemšanās reizē piedāvā līdz EUR 300 lielu aizdevumu, bet, aizņemoties atkārtoti, var saņemt līdz EUR 425. Izvēlies aizdevēju, kas izsniedz tev vajadzīgo naudas summu!
Būtiski, ka, sākot ar otro aizņemšanās reizi, pie vairākiem aizdevējiem pieejams arī sms kredīti, kas nozīmē, ka aizdevumu iespējamsvar pieteikt ar vienas īsziņas palīdzību.
Trešais svarīgais faktors, kas tiek salīdzināts Livit.lv, ir naudas saņemšanas laiks. Svarīgi, ka naudas kredīts lielākoties tiek izsniegts aptuveni 10- 15 minūšu laikā, kas ir laba iespēja, ja nauda nepieciešama steidzami.
Vēl viena svarīga nianse - vecums, no kura tiek izsniegts naudas aizdevums. Te jāpiemin, ka visbiežāk kredīts tiek izsniegts personām, kas sasniegušas 20 gadu vecumu, bet ir arī izņēmumi.
Būtiski, ka ikviena aizdevēja piedāvājumā kredīts bez ķīlas, kas ir lieliska iespēja sev vēlamo aizdevumu saņemt bez lieku formalitāšu kārtošanas.
Livit.lv - tavs sabiedrotais veiksmīgā kredīta izvēlē. Tomēr atceries, ka katrs kredīts ir atbildība, tādēļ aizņemies tikai tik, cik vajadzīgs!