NOJUMES KĀZĀM NO AKURATS.LV

2014-10-22 14:46
Esi  iecerējis rīkot saviesīgu pasēdēšanu un vēlies samazināt pasākuma  rīkošanas izmaksas? Tādā gadījumā tev jābūt apgādātam ar attiecīgu telti. atminamies, ka kādu laiku atpakaļ telšu izvēle bija ļoti ierobežota, teltis bija smagas un neērtas. Tagad situācija ir mainījusies, jo, piemēram, lielākais telšu un to aprīkojuma iznomātājs Latvijā SIA ”Akurāts” piedāvā dažāda izmēra un materiāla teltis un nojumes. SIA „Akurāts” ir telšu īres līderis Latvijas teritorijā  , tomēr veic piegādes arī uz Igauniju un Latviju.  Kompānija dod iespēju iegādāties vairāku izmēru un vizuālā noformējuma teltis – gan lielākas un mazākas,gan  vienkāršas un elegantas. Tātad, katrs var atrast savām izmantošanai atbilstošako variantu. Lai atvieglotu tavas raizes par telts iegādi, Akurāts.lv nodrošina teltis lielā sortimentā.
Domā, kādēļ lietot uzņēmuma SIA ”Akurāts” telts nomas pakalpojumus?
 
KVALITATĪVAS NOJUMES UN CITS PASĀKUMU APRĪKOJUMS
• elts īres izmaksas ir atkarīgas no tā uz kuru vietu Mūsu valstī ir paredzēts nogādāt telti. SIA „Akurāts”, kas savus pakalpojumus piedāvā visā Baltijā, katram klientam vēlamā pakalpojuma cenu aprēķina individuāli, palīdzot izvēlēties atbilstošāko aprīkojumu un variantu pēc tavām vajadzībām, interesēm un finansiālajām iespējām.
Vasara - svētku laiks ar kāzām, izlaidumiem, ballēm un brīvdabas pasākumiem. Parasti šādos gadījumos lielākās problēmas rada jautājums, kur uzņemt visus viesus, kur uzstādīt galdu, lai visi atnācēji pie tā var apsēsties? Nav ko satraukties, ir risinājumi. Tu vari īrēt svētku nojumi.
Pārvērt savus svētkus par neaizmirstamu pasākumu. Nav nozīmes vai tu vēlies  rīkot svētkus dažiem cilvēkiem vai plašākam ļaužu pūlim. Pats galvenais ir rūpēties par to, lai viņi dodas mājās apmierināti. Tāpēc pievērs uzmanību šādām lietām: plānojot kādu aktivitāti Jums jāzina, ka vienai personai jāierēķina vismaz 2m² liela vieta. Savukārt nojumes izvēli nosaka plānoto svētku noskaņa. No sākuma ir jāizplāno kas tas būs par pasākumu – sporta pasākums, koncerts, izlaiduma balle vai tamlīdzīgi. Svarīgi arī pirms nojumes uzstādīšanas sastādīt telts novietošanas plānu, kas bez šaubām pasargās tevi no problēmām, kas var atklāties gadījumos, kad tomēr izvēlētajā vietā telts nekādi neiederas.
 AKURĀTS IZNOMĀ TELTIS UN NOJUMES KĀZĀM UN CITĀM SVINĪBĀM
“Akurāts” ir tava iespēja iznomāt teltis un nojumes dažādiem pasākumiem. Piedāvājumā ir vairāki telšu veidi, sākot no 3x3 jeb 9m² teltīm līdz pat 1500 m² lielām teltīm. Tas nozīmē, ka zem ”Akurāts” telts vai nojumes ir iespēja pulcēties daudz apmeklētāju. „Akurāts” teltis ir unikālas. Tās pārsteidz ar neatkārtojamu dizainu, formu, krāsu un izmēriem.
Ja gribi savus viesus  pārsteigt ar oriģinālu telti, tad izvēlies telti –ZVAIGZNE. Tā katrā ziņā uzsvērs pasākuma unikalitāti, jo ar savu formu un krāsu, telts ZVAIGZNE izcelsies jebkurā vietā. Pēc šāda pasākuma apmeklējuma cilvēki vēl noteikti ilgi runās.