ONDO.LV - TAVS JAUNAIS PARTNERIS FINANSU JAUTĀJUMOS

2014-11-23 15:13
Ņemot vērā iespējas, ko sniedz internets, novērtēti tiek arī ātrie kredīti internetā. Tā ir ērta iespēja īsā  un vienkāršā veidā aizņemties sev vajadzīgo naudas summu .
 Ondo.lv ir aizdevējs, kas izceļas ar draudzīgu attieksmi, izdevīgiem kredītu nosacījumiem, kā arī operatīvu aizdevuma piešķiršanu.
Aizņemties pie Ondo.lv ir īpaši izdevīgi vairāku iemeslu dēļ:
- Tiek piedāvāts pirmais kredīts bez maksas ;
- Nepieciešamības gadījumā iespēja pagarināt aizdevuma atmaksas termiņu ;
- Ātra naudas saņemšana ;
- Visa svarīgā informācija vienā vietā - lietotāja profilā.
Ja vajadzīgs ātrs naudas aizdevums, izvēlies Ondo.lv!
Lai pirmais bezprocentu kredīts no Ondo.lv būtu pieejams tavā bankas kontā, jāveic tikai 3 vienkārši soļi - jāreģistrējas aizdevēja mājas lapā un jāizvēlas vēlamo naudas summu ,kā arī termiņu ; jāapstiprina reģistrācija ; jāgaida nauda savā bankas kontā. Jā, tas patiešām ir vienkārši!
Būtiski, ka bezmaksas aizdevums tiek izsniegts tikai jaunajiem klientiem, tomēr pastāvīgie klienti var baudīt dažādas citas priekšrocības- piemēram, iespēja aizdevumam pieteikties ar SMS starpniecību.
SMS kredīts - tā ir izdevība aizdevumam pieteikties ar vienas īsziņas palīdzību. Ja esi jau veicis reģistrāciju Ondo.lv mājas lapā, tev atliek tikai nosūtīt pieteikuma īsziņu, kurā minēts vārds ''Ondo'', kā arī vajadzīgā naudas summa, vēlamais termiņš un parole. 
 
IZDEVĪGS AIZDEVUMS NEPAREDZĒTIEM TĒRIŅIEM -ONDO.LV
 
Katram var rasties situācija, kad radušies neplānoti izdevumi. Šādās reizēs labs risinājums būs kredīts internetā - tas ir ne tikai izdevīgs, bet arī vienkārši saņemams. Ņemot vērā, ka pieejamās kredīta summas ir salīdzinoši nelielas, arī aizdevuma atmaksas termiņš nebūs garš. Tomēr - vajadzības gadījumā aizdevuma termiņu var pagarināt.
Termiņa pagarināšanu vajadzības gadījumā piedāvā arī Ondo.lv. Maksimālais termiņš, uz kuru tiek izsniegts aizdevums, ir trīsdesmit dienas. Tomēr, ja jūti, ka vēlama termiņa pagarināšana, vari to veikt tik reižu, cik vajadzīgs. Jāņem gan vērā, ka tas ir maksas pakalpojums.
Ondo.lv ātrais kredīts pieejams personām no 20 gadu vecuma. Pieejamā aizdevuma summa pirmajā reizē ir EUR 300. Aizņemoties atkārtoti, aizdevums iespējams līdz EUR 425.
Laba ziņa visiem aizņemties gribētājiem - Ondo.lv piedāvājumā arī kredīts bez ķīlas. Tas nozīmē, ka aizdevums pieejams bez ķīlas, galvojuma un citu lieku formalitāšu kārtošanas. Ātrie kredīti - izdevīgs risinājums dažāda veida situācijās. Aizņemies izdevīgi arī tu- izvēlies Ondo.lv