PAKLĀJU SERVISS VISĀ LATVIJĀ

2017-03-26 15:10

Rūpes par tīru un sakoptu vidi uzņēmumā nereti tiek uzticētas profesionāļiem. Šobrīd izvēles iespējas ir ļoti plašas - ne vien uzkopšanas pakalpojumi, bet arī, piemēram, paklāju serviss un citi pakalpojumi. Viens no iecienītākajiem paklāju nomas servisiem Latvijā ir Berendsen.lv, kas saviem klientiem piedāvā augstas kvalitātes maināmos paklājus, higiēnas preces , kā arī  dažādus citus pakalpojumus.

 

Berendsen.lv atrodams viss vajadzīgais lieliskas vides izveidošanai uzņēmumā. Piemēram, kvalitatīvs gumijas paklājs, novietots pie durvīm, palīdzēs rūpēties par tīru darba vidi, jo aiztur netīrumu ienešanu iekštelpās. Gumijas paklājs ir ļoti praktisks - tas savāc smiltis, sniegu, granti un citus netīrumus pirms ienākšanas telpās. Turklāt Berendsen.lv gumijas paklājs lieliski noderēs dažādās telpās - gan iekštelpās, gan ārpus tām. Ņemot vērā materiālu, gumijas paklājs labi kalpos dažādos laika apstākļos - arī ziemā.

 

Berendsen.lv piedāvājumā arī dizaina maināmie paklāji, kas ikvienai telpai piešķirs īpašu akcentu. Izvēlei ne vien dažādu krāsu un stilu dizaina paklāji, bet arī iespēja veikt individuālu pasūtījumu un saņemt, piemēram, paklāju ar uzņēmuma logo vai reklāmas uzraksti. Jāpiemin, dizaina paklāji pilda arī praktiskas funkcijas - tie būs papildus siltumizolācija un ļaus telpas uzturēt lieliskā kārtībā.

 

Ja aktuāli arī citi paklāji Rīgā, Berendsen.lv šajā ziņā parūpējies par lielu piedāvājumu . Visdažādākie kokvilnas paklāji, sarkanais paklājs , kā arī citi labi paklāji Rīgā un arī citās Latvijas pilsētās nodrošinās ērtības un sakoptu vidi ikvienam uzņēmuma darbiniekam un apmeklētājam. Ieskaties un izvēlies - kvalitatīvi paklāji Rīgā vai kādā citā pilsētā var kļūt par lielisku risinājumu katrā uzņēmumā!

 

FUNKCIONĀLAS HIGIĒNAS PRECES - BERENDSEN.LV

 

Ikvienu tualetes telpu var padarīt vēl ērtāku un funkcionālāku,  ieviešot Berendsen.lv higiēnas preces. Šajā produktu klāstā ietilpst putu ziepju dozators, speciālā atkritumu urna sieviešu higiēnas izstrādājumiem, šķidrais atkaļķošanas līdzeklis, tualetes papīra turētājs, atkritumu tvertnes, roku dezinfekcijas želeja vai putas, gaisa atsvaidzinātājs , kā arī vēl citas higiēnas preces. Berendsen.lv higiēnas preces iespējams izvēlēties 10 gaumīgos toņos, lai ikviens varētu izvēlēties interjeram un gaumei atbilstošāko variantu. Higiēnas preces, to noma un apkalpošanas serviss tiek nodrošināts Rīgā, Ādažos, Carnikavā, Ikšķilē, Inčukalnā, Jelgavā, Jūrmalā, Ķekavā, Mārupē, Ogrē, Olainē, Ozolniekos, Salaspilī, Saulkrastos, Siguldā, Vangažos.

 

Gumijas paklājs , dizaina paklāji, kā arī cita veida paklāji Rīgā un citviet Latvijā, higiēnas preces un dažādi  citi piedāvājumi lieliem un maziem uzņēmumiem - Berendsen.lv.