Pasākumu aprīkojuma noma

2017-01-19 10:37

Ja plānojat pasākumu un vajadzīgais aprīkojums nav pieejams vai ir nepietiekamā skaitā, labs risinājums var būt pasākumu inventāra noma. Tas ir izdevīgs risinājums, sevišķi, ja {konkrētais} aprīkojums aktuāls tikai uz vienu vakaru.

 

Īpaši piedāvājumi tiem, kuriem aktuāla telšu un bāra krēslu noma

Ja pasākums iecerēts ārpus telpām, laba iespēja var būt Akurāts telšu noma. Tā ļaus pasākumam izdoties jebkuros laikapstākļos. Akurāts telšu noma ir labs variants, kā pasākumu padarīt patīkamāku, turklāt tai var pielāgot papildu aprīkojumu, piemēram, grīdas, apgaismojumu un sildītājus.
Auksts laiks nebūt nav šķērslis, lai pasākums nenoritētu brīvā dabā. Par omulīgu gaisotni arī ārpus telpām parūpēties palīdzēs gāzes sildītāji terasēm. Tie visbiežāk darbojas apmēram desmit stundas. Lai aprēķinātu, cik gāzes sildītāji terasēm vajadzīgi, jāielāgo, ka viens sildītājs var apsildīt aptuveni 20 kvadrātmetrus lielu platību. Vairāk informācijas mājaslapā!

Pasākumā nepieciešama garderobe? Nomas piedāvājumā arī tā!

Privātās ballītēs vai prezentācijās noderīga var būt bāra letes noma. Bāra letes pieejamas dažādos stilos -bāra letes noma piedāvā, piemēram, baltu un izgaismotu leti, kā arī dažādus citus variantus.
Inventāra nomas sortimentā arī garderobes noma. Garderobes noma labi iederās visdažādākajos pasākumos, kurā paredzēta pārģērbšanās . Garderobes noma paredz gan drēbju pakaramo, gan starpsienu un spoguli.

Iemesli, kāpēc izvēlēties inventāra nomu

Iespējams iegūt tieši to, kas patiešām nepieciešams.
Nepieciešama lielizmēra telts, bet noliktavā pieejama tikai viena pavisam cita izmēra nojume? Nekādu problēmu - Akurāts telšu noma ļaus izvēlēties pasākumam visatbilstošāko risinājumu!
Aprīkojuma noma dod iespēju ietaupīt
Aprīkojuma noma nosaka, ka jāatmaksā tikai par inventāra izmantošanas brīdi. Ja, piemēram, bāra lete vajadzīga tikai uz vienu vakaru, nav {diez ko} prātīgi to pirkt par pilnu samaksu. Bāra letes noma dod iespēju to izmantot, kad vajadzīgs un maksāt tikai par konkrēto laiku.
Neraizējieties par aprīkojuma uzglabāšanu un apkopi.
Pēc pasākuma beigām jāgādā par inventāra uzglabāšanu un pienācīgu apkopi. Tas ne vienmēr ir vienkāršs uzdevums. Saņemot vajadzīgo aprīkojumu uz vajadzīgo brīdi, šī problēma atkrīt. Piemēram, gāzes sildītāji terasēm ir sezonāls variants, tāpēc daudzi dod priekšroku to nomai. Turklāt nomājot, atkrīt arī rūpes par transportēšanu, montāžu un demontāžu.
Tiek nodrošinātas speciālistu konsultācijas
Izvēloties aprīkojuma nomu, speciālisti ieteiks labāko risinājumus. Piemēram, ja interesē garderobes noma, Jums tiks ieteikti labākie risinājumi tieši konkrētajam pasākumam.