Sadzīves tehnika, Ziemas riepas un citas preces- pērc 220.lv!

2014-10-26 17:12

Pateicoties internetam, ikdiena kļuvusi daudz ērtāka. 

Viens no populārākajiem interneta veikaliem Latvijā ir 220.lv. Veikala piedāvājumā daudzveidīgs preču klāsts - gan, piemēram,  funkcionāli putekļsūcēji un lēti datori, gan arī ikvienā mājoklī noderīgā sadzīves tehnika- piemēram, veļas mašīnas un ledusskapji. Interneta veikalā iegādājama gan sadzīves tehnika un datortehnika gan arī daudz citu lietu.

 

Vienkāršai un efektīvai mājas uzkopšanai veikala 220.lv piedāvājumā ietilpst arī dažādu veidu putekļu sūcēji- gan klasiska stila ierīces, gan daudz modernāki risinājumi- piemēram, putekļu sūcēji-roboti.

Iepriecini sevi un citus ar aromātisku un gardu kafiju! Interneta veikalā 220.lv iegādājami kafijas automāti dažādām gaumēm .

Online veikalā 220.lv atrodamas arī citas lietas mājai un birojam - piemēram, lēti datori. Piedāvājumā arī planšetdatori. Tāpat vienkārši pārnēsājams un lietojams būs arī portatīvais dators. Apmeklē 220.lv un izvēlies sev vajadzīgo datoru.

Veikalā nopērkami arī mūsdienīgi mobilie telefoni. Piedāvājumā arī lieliski televizori visām prasībām.

LAMINĀTS UN CITI GRĪDAS SEGUMI- PLAŠA IZVĒLE UN IZDEVĪGAS CENAS VEIKALĀ 220.LV

220.lv sortimenta klāstā ietilpst dažādu lietu mājoklim- piemēram, gaisa attīrītāji. Tie attīra telpas no kaitīgajiem piemaisījumiem, kā arī baktērijām un vīrusiem, ,kas īpaši aktuāls jautājums kļūst gada vēsajās sezonās. Vēl viens lielisks pirkums var būt radiatori. Nopērkami gan eļlas, gan apkures radiatori.

Tiem, kas dzīvo privātmājās, aktuāli ir apkures katli. Piedāvājumā gan cietā un šķidrā kurināmā apkures kati, gan arī gāzes apkures katli. Savukārt, auto īpašnieki būs priecīgi par iespēju iegādāties ziemas riepas savam spēkratam, uzzini vairāk par ziemas riepām šeit- https://liepaja.pilseta24.lv/zinas/100/325987

 Veikalā 220.lv iegādājamas gaumīgas mēbeles par pieņemamām cenām.

 

 

Lai mājvietā radītu omulīgāku atmosfēru, labs risinājums ir tapetes.  220.lv nopērkamas dažādu krāsu un dizaina tapetes . Piedāvājumā arī košas bērnu istabai piemērotas tapetes. Īpaša akcenta piešķiršanai noderēs fototapetes.

Veikalā pieejami arī grīdas segumi- kā piemēram, lamināts. Tas pieejams dažādās krāsās un faktūrās, lai katrs varētu izvēlēties vajadzīgo. Pircēju izvēlei tiek piedāvāti arī dažādu veidu un stilu aizkari, kas lieliski dažādos interjeros.

Iekārto mājokli ar 220.lv piedāvātajām mēbelēm. Dažāda veida krēsli un pufi, kā arī dīvāni plašā izvēlē - izvēlies savam mājoklim atbilstošo. Savukārt, ja nepieciešamas biroja mēbeles, arī tad praktiskus un mūsdienīgus risinājumus meklē 220.lv.

Pārsteidzoši piedāvājumi,  vienkārša pasūtījuma noformēšana, izdevīgi piegādes nosacījumi, akcijas - iepērcies interneta veikalā 220.lv.