SIGNALIZĀCIJAS SISTĒMAS IKVIENAM UZŅĒMUMAM - FNSERVISS.LV

2015-02-17 09:50
Ugunsdrošība - būtiska ikvienā uzņēmumā . Ja nepieciešami efektīvi ugunsdrošības risinājumi uzņēmumam, noteikti vērts ieskatīties FN-Serviss piedāvājumos.
FN- Serviss ir pieredzējis uzņēmums, kas ir viens no vadošajiem drošības speciālistiem Baltijā. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā efektīvas un mūsdienīgas drošības sistēmas, kā arī to uzstādīšanu un pārraudzīšanu.
Kā jau minēts, FN-Serviss iesaka katram uzņēmumam atbilstošākās drošības sistēmas.
 
Katra uzņēmuma vajadzībām tiek piedāvātas vairāku veidu signalizācijas sistēmas. Pieejama, piemēram, ugunsdrošības signalizācija, kas efektīvi palīdzēs laicīgi atklāt radušos bojājumu un novērst ugunsgrēku.
Būtiski pieminēt, ka ugunsdrošības signalizācija atsevišķos gadījumos ir obligāts nosacījums.
FN-Serviss sortimentā divu veidu ugunsdrošības signalizācijas iekārtas -konvencionālā ugunsdzēsības signalizācijas sistēma un adrešu ugunsdzēsības signalizācijas sistēma.
Konvencionālā analogā ugunsdzēsības signalizācijas sistēma visbiežāk tiek izvietota nelielās telpās. Ar to ātri var noteikt zonu, kurā radies ugunsgrēks vai bojājums. Savukārt adrešu ugunsdzēsības sistēma efektīva būs lielākos objektos. Katram no dektatoriem ir konkrēta adrese, kas ļaus precīzi noteikt bojājuma vai ugunsgrēka rašanās vietu.
Vairāk informācijas par signalizācijas sistēmām uzzināsi mājas lapā Fnserviss.lv
NEPIECIEŠAMS CIVILĀS AIZSARDZĪBAS PLĀNS? UZTICI TĀ IZVEIDI FN-SERVISS KOMANDAI
Uzņēmums Fn-Serviss nodrošina arī ar darba aizsardzību saistītus pakalpojumus - kā piemēram, darba vides iekšējā uzraudzība un obligāto veselības pārbaužu noteikšana.
Savukārt tie, kuriem darba aizsardzības tēma sevišķi tuva, noderīga iespēja būs FN-Serviss organizētie darba aizsardzības kursi. Šie darba drošības kursi nodrošinās visas vajadzīgās pamatzināšanas, lai pēc to pabeigšanas varētu strādāt par darba aizsardzības speciālistu Kursu laikā tiek aplūkotas tādas tēmas, kā, piemēram, darba vides riska faktori, darba aizsardzība un vairākas citas.
Fn-Serviss piedāvājumā arī darba aizsardzība, darba iekšējā uzraudzība  un ar to saistīti pasākumi. Tā ir lieliska iespēja  uzņēmumam gādāt par drošu darba vidi.
Saskaņā ar likumu civilā aizsardzība un tās plāns nepieciešams katrā paaugstinātas bīstamības objektā, kā arī celtnēs, kur vienlaicīgi uzturās vairāk kā piecdesmit cilvēku. Fn-Serviss veido civilās aizsardzības plānus, kā arī veic to saskaņošanu ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu.
Ieskaties mājas lapā fnserviss.lv un uzzini visu aktuālo informāciju par drošu darba vidi !