SILDĪTĀJI TAVAM PASĀKUMAM ĀRPUS TELPĀM -AKURATS.LV

2014-11-23 17:21
Organizējot pasākumu, svarīga loma ir piemērotam aprīkojumam. Lai samazinātu izmaksas un rūpes par to, vērts ieskatīties pasākumu aprīkojuma servisa Akurats.lv piedāvājumu klāstā. Tur  atradīsi ne tikai banketu galdus un krēslus, bet arī  nojumes, sildlampas, sildītājus un cita veida aprīkojumu, lai pasākums izdotos lielisks.  Akurats.lv- tā ir brīnišķīga iespēja visu nepieciešamo atrast vienā vietā- tādā veidā ietaupot gan laiku, gan arī līdzekļus.
 
Viens no lieliskajiem Akurats.lv sortimentā esošajiem piedāvājumiem- sildlampas- būs  lielisks risinājums, ja pasākums paredzēts ārpus telpām. Šāda veida sildītāji efektīvi silda apkārtni, tādā veidā  nodrošinot komfortablu atmosfēru . Šāda veida sildītāji ir ne tikai efektīvi, bet arī savas funkcijas pilda pietiekoši ilgu laiku- darbojoties maksimālajā režīmā, tie sildīs desmit stundas. Lai gāzes sildītāji maksimāli efektīvi un droši darbotos, svarīgi ievērot noteiktos lietošanas pasākumus. 
 
Akurāts piedāvātās sildlampas ir metāla krāsā, 2,30  metrus augstas un 13 kilogramus smagas. Tās aprīkotas ar propāna gāzes balonu, tādēļ tās nedrīkst pašrocīgi izjaukt, novietot pie degošiem materiāliem vai tiešos saules staros. 
 
Padarīt svētkus īpašus jebkurā laikā palīdzēs Akurāts piedāvātie sildītāji. Gāzes sildītāji iederēsies pasākumos ārpus telpām, nodrošinot omulīgu gaisotni vismaz 10 stundu garumā. 
 
LIELISKS RISNĀJUMS IKVIENAM PASĀKUMAM- AKURĀTS PIEDĀVĀTĀ TELTS NOMA
 
 
Lai pasākums brīvā dabā izdotos lielisks,  būtisks jautājums varētu būt arī atbilstošas nojumes īre. Telts īre sniegs iespēju nomāt konkrētajam pasākumam piemērotu nojumi - tieši uz pasākuma laiku.
 
Telts noma ir lielisks risinājums gan lielos, gan mazākos pasākumos - piemēram, gadatirgos vai kāzās. Telts īre pie Akurats.lv ir izdevīgs risinājums, ja telts vajadzīga tikai uz īsu laiku, jo ļaus ietaupīt ar telts iegādi un uzglabāšanu saistītās izmaksas. 
 
Brīvdabas pasākumam noderēs arī skatuve. Arī tās nomu un uzstādīšanu nodrošina Akurāts. Piedāvājumā ietilpst saliekamā skatuve, ko var izvietot dažādos veidos .
 
 
Atrodi visu vajadzīgo aprīkojumu pasākumam vienuviet- Akurats.lv. Skatuve, sildlampas, telts īre, kā arī daudz kas cits plašā izvēlē par vislabākajām cenām. 
 
SAVIESĪGU PASĀKUMU INVENTĀRA NOMA PIE AKURĀTS
 
Ja  plāno rīkot banketu vai citu saviesīgu pasākumu, būtisks būs jautājums par atbilstošu mēbeļu nomu. Akurāts piedāvājumā arī banketu krēsli un apaļie galdi.
 
Akurāts piedāvātie banketu krēsli ir melnā krāsā ar metāla elementiem, līdz ar to tie piemēroti dažāda veida interjeriem.  
 
 
Īpašas gaisotnes radīšanai ,piemēram, ballītē, īstā izvēle būs bāra krēsli. Akurats.lv piedāvātā bāra krēslu noma patīkami pārsteigs visus pasākuma dalībniekus, jo ļaus nepiespiestā atmosfērā baudīt kādu dzērienu vai gluži vienkārši patērzēt.