TELŠU UN CITA APRĪKOJUMA ĪRE PASĀKUMIEM

2014-10-17 20:11

Organizējot pasākumu, sevišķi, ja to nedara bieži, ne vienmēr atmaksājas aprīkojuma, piemēram, nepieciešamo galdu vai krēslu iegāde. Tādā situācijā var palīdzēt pasākumu aprīkojuma noma, kas ļaus izvēlēties nepieciešamo aprīkojumu .

Viens no uzņēmumiem, kas piedāvā aprīkojuma servisu, ir Sia ''Akurāts''. Šī uzņēmuma kontā jau ir gan mazi, gan arī lieli pasākumi- gadatirgi un pat festivāli. Ņemot vērā lielo pieredzi, akurāts.lv komanda spēs ieteikt vislabākos risinājumus .

Kā minēts, Akurāts piedāvājumā ietilpst telts noma. Izvēlei tiek piedāvātas dažādu veidu un izmēru teltis . Tur atradīsi gan pavisam nelielas teltis, gan arī vairāk nekā 1000 kvadrātmetru lielas teltis ar papildus aprīkojumu. Nojumes noma- izdevīgs veids kā tikt pie vajadzīgās formas un izmēra nojumes.

Akurāts nodrošina ne tikai telšu īri, bet arī speciālistu konsultācijasun aprīkojuma piegādi, uzstādīšanu un demontāžu. Atkarībā no telts parametriem, tās uzstādīšana aizņem no 30 minūtēm līdz pat astoņām stundām.

PADARI SAVUS SVĒTKUS NEAIZMIRSTAMUS AR AKURĀTSPASAKUMS.LV APRĪKOJUMA NOMU

Ja meklē labus un ērtus banketu krēslus kādam pasākumam, labs variants var būt krēslu noma.

Akuratspasakums.lv iznomātie banketu krēsli ir vienkārši , bet gaumīgi, tāpēc iederēsies praktiski jebkurā interjerā.

Pie Akuratspasakums.lv pieejami gan apaļas formas banketu galdi, gan arī galdi un soli dažādu citu pasākumu rīkošanai. Galdu noma ir ērts risinājums dažādos notikumos un palīdzēs dažādu pasākumu rīkošanā.

Pasākumam vajadzīga arī skatuve? Ieskaties Akurāts saliekamās skatuves piedāvājumā .

Būtiski, ka skatuvi var izvietot dažādos veidos- piemēram, kā taisnstūri vai U burta formā. Visa veida skatuves ir ar pakāpieniem.

Kā minēts, SIA ''Akurāts'' piedāvā gan pasākumu aprīkojumu nomu, gan arī tā piegādi uz norises vietu, kā arī uzstādīšanu un demontāžu pēc pasākuma beigām. Aprīkojuma noma pie Akurāts- tas ir parocīgs un izdevīgs veids kā parūpēties, lai pasākums izdotos.

Uzņēmums Akurāts dibināts 2005. gadā, un tā mērķis ir kļūt par lielāko un atzītāko telšu un cita pasākumu aprīkojuma iznomātāju ne tikai Latvijā, bet arī citās Baltijas valstīs. Pateicoties lielajai pieredzei, kas iegūta, dažāda līmeņa pasākumos, Akurāts spēj piedāvāt lielisku kvalitāti un efektīvus risinājumus.

Lai arī kādu pasākumu esi iecerējis rīkot, sazinies ar Akurāts komandu, kura piedāvās efektīvus risinājumus jebkuram notikumam. Noorganizē neaizmirstamus svētkus ar Akurāts aprīkojuma nomu! Uzzini vairāk šeit- https://www.ogrenet.lv/reklamraksti/29914/