VAJADZĪGS KREDĪTS? IESKATIES LIVIT.LV UN IZVĒLIES PIEMĒROTĀKO

2015-03-25 16:35
Nav noslēpums, ka ātrie kredīti mūsdienās kļuvuši ļoti populāri, jo piedāvā lielisku iespēju saņemt nepieciešamo naudas summu visātrākajā iespējamā veidā. Turklāt ērtās noformēšanas dēļ tas ir labs risinājums visdažādākajās situācijās.
Plašā piedāvājuma dēļ ātrie kredīti būs piemēroti dažāda veida situācijās - gan tad, kad nedaudz pietrūkst līdz algai, gan arī tad, kad līdzekļi vajadzīgi lielākiem izdevumiem - piemēram, automašīnas remontam.
Kredīts internetā ir ērti noformējams - neizejot no mājas vai darba vietas. Tas ļauj ietaupīt ne vien laiku, bet bieži vien arī naudas līdzekļus.
Ātrais kredīts no Livit.lv
Šobrīd, kad nebanku aizdevēju piedāvājums ir ļoti liels, svarīgi neapjukt daudzveidīgajā piedāvājumu klāstā. Lai izvēlētos sev atbilstošāko kredītdevēju, būtiski tos salīdzināt. Tas visvienkāršāk izdarāms kādā no ātro kredītu salīdzināšanas portāliem. Viens no tādiem ir Livit.lv, kas piedāvā iespēju pēc vairākiem kritērijiem salīdzināt vadošos aizdevējus.
Apmeklē Livit.lv un uzzini, kurš aizdevums ir visatbilstošākais tieši tev!
Piemēram, viens no kritērijiem, kas tiek vērtēts , ir iespēja pirmo kredītu saņemt bez maksas. Pirmais aizdevums bez maksas nozīmē, ka kredītam nepiemēro procentu likmi - atdod tik, cik aizņēmies! Svarīgi, ka bezprocentu kredīts saņemams pie lielākās daļas iecienītāko aizdevēju. Bezmaksas kredīts - izdevība, kuru noteikti nevajadzētu laist garām.
Otrs nozīmīgais faktors noteikti ir pieejamā kredīta summa - pie katra aizdevēja tā mēdz atšķirties. Piemēram, Ondo.lv pirmajā aizņemšanās reizē piedāvā līdz EUR 300 , bet, aizņemoties atkārtoti, iespējams saņemt līdz EUR 425. Izvēlies aizdevēju, kas izsniedz tev vajadzīgo naudas summu!
Svarīgi, ka, sākot ar otro aizņemšanās reizi, pie vairākiem aizdevējiem pieejams arī sms kredīts, kas nozīmē, ka aizdevumu iespējamsvar noformēt ar vienas sms starpniecību.
Trešais svarīgais faktors, kas tiek vērtēts Livit.lv, ir naudas saņemšanas ātrums. Svarīgi, ka naudas kredīts lielākoties tiek izsniegts aptuveni 10- 15 minūšu laikā, kas ir laba iespēja, ja nauda nepieciešama steidzami.
Vēl viena svarīga nianse - vecums, no kura tiek izsniegts naudas aizdevums. Te jāpiebilst, ka visbiežāk kredīts tiek dots personām, kas sasniegušas vismaz 20 gadu vecumu.
Būtiski, ka ikviena aizdevēja piedāvājumā kredīts bez ķīlas, kas ir laba iespēja sev interesējošo aizdevumu saņemt bez sarežģītu formalitāšu kārtošanas.
Ātrie kredīti ir lielisks risinājums dažāda veida situācijās, tomēr jāatceras, ka tas ir arī atbildīgs lēmums. Ja esi pārliecināts par savām iespējām, ieskaties Livit.lv un izvēlies piemērotāko risinājumu!