VĒLIES PĀRSTEIGT AR AIZRAUJOŠU DĀVANU? UZDĀVINI EMOCIJAS!

2015-03-13 15:49
Mūsu ikdiena mijas ar svētkiem. Un tieši svētkos ikviens vēlas iepriecināt sev mīļos un nozīmīgos cilvēkus .
Patiešām oriģinālas idejas dāvanām atrodamas interneta veikalā DāvanuServiss.lv! Šis ir lielākais piedzīvojumu dāvanu karšu interneta veikals Latvijā, kura dāvanu ekspertu komanda palīdz realizēt sapņus un dāvāt aizraujošas emocijas!
DāvanuServiss.lv sniedz iespēju dažādas oriģinālas dāvanas atrast vienuviet. Šeit piedāvāts daudzviedīgs dāvanu klāsts – vairāk kā astoņi simti dažādu dāvanu vīriešiem, sievietēm un bērniem, dāvanu čeki, kartes un komplekti.
 
FOTOSESIJA UN CITAS DĀVANAS AIZRAUTĪGIEM CILVĒKIEM 
 
 
Kā zināms, reizēm atrast vīrietim piemērotu dāvanu ir samērā sarežģīti. Ieskaties DāvanuServiss.lv bagātīgajā piedāvājuma klāstā, kur atrodamas dažādas dāvanas vīriešiem.
Tiem, kuriem tuvas atraktīvākās izklaides, noteikti patiks, piemēram, brauciens ar krosa motociklu, lidojums Aerodium vai brauciens ar kvadracikliem. Savukārt tie, kuri novērtē relaksējošāku atpūtu, būs priecīgi par kādas īpašas masāžas vai pirts apmeklējumu. Piedāvājumā arī gardēžu vakariņas diviem vai ballīte Stārķu ligzdā, kā arī daudz un dažādu citu ideju dāvanai! Ieskaties plašajā piedāvājumā un izvēlies piemērotāko dāvanu!
Svētki ir īstais laiks iepriecināt sievietes, dāvinot viņām patiesa prieka mirkļus. Katrai sievietei: mīļotajai, mammai, māsai, draudzenei, kolēģei, atradīsiet ko piemērotu, ja ielūkosieties kategorijā – dāvanas sievietēm.
Piedāvājumu klāstā gan atpūtas, SPA un skaistumkopšanas procedūru, masāžu piedāvājumi, gan arī aktīvākas brīvā laika izklaides iespējas. Interneta veikalā iespējams atrast lieliskas dāvanas, kuras ikvienai sievietei ļaus gūt neaizmirstamus iespaidus, kā arī uzzināt un iemācīties kaut ko jaunu. Piemēram, par lielisku dāvanu var kļūt dejošanas, gleznošanas vai ēdiena gatavošanas nodarbības.
Vēl viena no DāvanuServiss.lv sortimentā esošām dāvanām - fotosesija - noteikti sagādās patiesu prieku ikvienam.
Tikai ielūkojies DavanuServiss.lv daudzveidīgajā fotosesiju piedāvājumā! Tur piedāvātas gan individuālās, gan pāru fotosesijas, gan fotosesijas bērniem, gan visai ģimenei, kā arī draugu lokā! Fotosesija var noritēt gan iekārtotā fotostudijā, gan būt kā aizraujošs piedzīvojums brīvā dabā, kur kvalificēti speciālisti darīs visu, lai izceltu katra individualitāti un skaistumu.
 
UZDĀVINI DĀVANU KARTI UN ĻAUJ PIEDZĪVOJUMU IZVĒLĒTIES SAŅĒMĒJAM PAŠAM!
Arī mūsu visu iemīļotās dāvanu kartes var kļūt par oriģinālu dāvanu! Interneta veikals DavanuServiss.lv piedāvā klasisko dāvanu karti par noteiktu nominālvērtību, sākot no 10 līdz pat 1000 eiro. Taču pastāv arī opcija uzdāvināt dāvanu karti, kas paredzēta kādam konkrētam piedzīvojumam!
 Uzdāvini dāvanu, kas sagādās patiesu sajūsmu . Ieskaties DāvanuServiss.lv daudzveidīgajā dāvanu klāstā un izvēlies piemērotāko !